Németország szexre szórja a közpénzt

A 13 nyelven olvasható, Zanzu névre keresztelt oldal elég részletesen és kiterjedten foglalkozik a szexualitás különféle aspektusaival, bemutatja a családtervezést, és kitér a szexuális bűncselekmények témakörére is.

Tényleg a jellemző német alapossággal összerakott, patent tájékoztató, ami akár az európai fiatalok számára is hasznos lehet (annak ellenére, hogy néhol túlságosan leegyszerűsítő és didaktikus).

Kár, hogy a kutyát nem érdekli, ami benne szerepel.

[fb_pages_codes:immigration]

A hatóságok szerint egy ilyen felvilágosító oldalnak nem sok értelme van, mivel a migránsok többségéhez még az oldal létezésének ténye sem jut el. Nem csoda, hogy a jobboldali német pártok az adóbevételek fölösleges elherdálásának titulálták a kezdeményezést.

Azok a migránsok pedig, akik egyáltalán találkoznak az oldallal, leginkább fölháborodnak rajta, mivel úgy vélik, civilizálatlan vadaknak nézik őket, akik a szexualitás alapjaival sincsenek tisztában.

Sajnos igazat kell adjunk nekik, hiszen Európa szerte rengeteg példát láttunk már arra, hogy amikor szexre kerül a sor, nagyon is tudják, mit, hogyan kell...