Dohányboltban maszturbált egy afgán menekült

A gyakorlatban ez legfeljebb annyit szokott jelenteni, hogy amikor a turista egy dögös honleány helyett Kovácsné Marikát látja kisomfordálni kezében egy betonszofival, rájön magától is, hogy valamit félreértett. Na meg egyébként se várjunk ilyesmit, inkább csak

hagyjuk a szexualitást a hanyatló Nyugat ópiumának!

De mi történik, ha valaki egy kicsit lassabb felfogású? Mert bizony mindenkinek lehet nehéz, gondterhelt napja, amikor ha ló lenne is megbotlana, hiába a négy lába.

Valami ilyesmi történt hétfőn, amikor egy dohányboltba bement egy afgán migráns, majd vásárlás helyett inkább ő kínált megtekintésre egy bőrszivart, ezzel némi zavart keltve környezetében.

A rendőrségi megfogalmazás szerint

nemi vágya kielégítése céljából szeméremsértő módon mutogatta magát, és az eladónő előtt önkielégítést végzett.

Az egyenruhások a férfit még a bolt közelében fülön csípték, bár azt nem tudni hol történt az eset, mert eme fontos információt valamiért nem árulják el. Reméljük, nem a felcsútiakkal történt ez a megrázó élmény.

A 39 éves férfi egyébként oltalmazotti státuszban van Magyarországon, ami nagyon hasonló ahhoz, mintha menekült lenne - a lényeg, hogy nem küldhetjük haza, mert ott rossz lenne neki.

Itt meg láthatóan jó.