Tagadja a fideszes újságíró, hogy szervezője lenne a Vona-ellenes "gárdista"-tüntetésnek

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Csak azt nem értjük, hogy minek neki bejelölnie az eseményen, hogy ott lesz, sőt, minek kellene elmennie rá, ha ott úgyis az a szokás, hogy meg nem történt eseményeket írnak meg előre, ezer éve betárazott cikkeket hagyatnak jóvá a Lendvay utcai Fidesz-központ döcögős irodai gépezetével.

Csak egy példa, amit ma már említettünk, de ismétlés a tudás anyja: például a Jobbik október 23-ai rendezvényével kapcsolatban a 888.hu és az Origo.hu is arról írt, hogy Vona Gábort antifasiszta ellentüntetők kifütyülték, különböző rigmusokat skandáltak, lökdösődés történt, amire a jobbikos rendezők szalonképtelen stílusban reagáltak. A lebőgés abból keletkezett, hogy az alighanem megrendelt esemény meg sem történt, mint az kiderült: a cigány származású, semmiből felbukkanó, beazonosíthatatlan "antifasiszták" a rendezvény kezdése előtt meghátráltak, erről azonban nem értesítették időben az ugrásra kész, harci tűzben égő lakájmédiát. Az egyik kormánykritikus blogon félig tréfásan azt tanácsolták a szervezőknek, hogy legközelebb utólag fizessék ki a bértüntetőket. 

Hogy ezúttal a "Felhívott minket a hírTV" című cikkükben most azt próbálják-e sejtetni, hogy Simicskáéknál varázsgömb van, amivel belelátnak a fenegyerekek (:DDD) fejébe, vagy csak így menekülnek előre, azt nem tudjuk.

De ha már írtunk róluk, nézzük meg közösen újra ezt a remekművet.

 
(Ezt a rövid "cikket" rengeteg Ripost- és 888-olvasás motiválta. Mondhatni, stílusgyakorlat. Hát, nem kedveltem meg ezt a színvonalat.)