Újabb jogerős ítélet arról, hogy a Habony-művek hazudozik

Egyetlen állításukat sem tudták igazolni, mindenben nekem adott igazat a bíróság – írta ki Facebook-oldalára Juhász Péter, aki még decemberben perelte be a TV2-t.

Emlékezetes az is, hogy Juhász ellen Rogán Antal is pert vesztett, a fideszes politikus, propagandaminiszter ugyanis nem tudta bebizonyítani a bíróság előtt, hogy ő nem is bűnöző.

Már az osztrák sajtónak is feltűnt, milyen blődségeket hazudozik a kormánymédia Vona Gáborról

A Die Presse című osztrák konzervatív lap arról közölt összeállítást, milyen kihívásokkal kell szembenéznie a Jobbiknak és vezetőjének most, hogy a teljes kormánypárti médiagépezet kezd egyre inkább ráfordulni a kampányidőszakra.Az egyértelmű kihívóA lap leszögezi, a Fidesz számára a Jobbik az egyetlen valódi kihívó, amit mi sem jelez jobban, minthogy a kormányközeli sajtó fokozatosan "belövi" a fő ellenfelet:

Persze, a Habony-műveknek könnyű, állami pénzből működik, és ha elbukik egy sajtópert, azt is az adófizetők befizetéséből fizeti meg.

Döbbenetes, de a Jobbik néhány hónap alatt 28 sajtópert nyert meg az Origoval, a Riposttal, a Lokállal, a Magyar Időkkel, a Pesti Srácokkal és a 888-al szemben. Legutóbb ezek a "termékek" azzal próbálkoztak – igaz, sikertelenül -, hogy megzavarják Vona Gábor szombati évértékelőjét - azonban kampányukkal csak annyit értek el, hogy néhány tucatnyi átfázott ember buzizott és zsidózott a kamerák kereszttűzében.