A Terminátor megmutatta: lehet menő módon is cinkelni Trumpot

Az osztrák születésű amerikai színész néhány nappal ezelőtt bírálta a bizonyos muszlim országok állampolgáraira vonatkozó beutazási tilalmat, ám hozzátette, hogy kaliforniai kormányzósága elején ő is követett el hibákat. Donald Trump azonban így is mellre szívhatta a kritikát, mert a Fehér Házban régi tradíciónak számító nemzeti imareggelin szerdán a filmsztáron köszörülte a nyelvét. A politikus arról beszélt, hogy egy tévés show műsorban, amelyben elnöki jelöltsége előtt ő szerepelt, lecserélték Schwarzeneggerre, és a nézettség meredeken zuhanni kezdett.

"Szóval, ha lehet, ma imádkozzunk Arnoldért!"

- élcelődött Trump.

A színész egy rövid videó üzenetben válaszolt, amelyben a következő ajánlatot tette az elnöknek:

"Hé, Donald, van egy remek ötletem! Mi lenne, ha állást cserélnénk? Te visszajönnél a tévébe, hiszen olyan remek nézettséged volt. Én meg átvenném a te munkádat. Az emberek így aztán ismét nyugodtan alhatnának."

Ha a hiszterofeminista női menetelők rikácsolása, kukaborogató wannabe szociálforradalmárok harci sikolyai, és a Holdra emigráló sztárocskák sírdogálása helyett ilyen pengeváltásokat látnánk, egész szórakoztató lenne a következő négy év. Hajrá, Donald, hajrá, Arnold, abba ne hagyjátok, most tettem be kukoricát pattogni a mikróba!