Én ugyan nem értem, miért hír Gundel Takács felmondása, de felteszem mielőtt megfedd a szerkesztő

Oknyomozás!

Felmondott az MTVA-nál Gundel Takács Gábor január 16-án - tudta meg a Bors. A beszámoló szerint nem azért távozik, mert egy másik csatornához igazol, magasabb fizetésért, egy forrás szerint szakmai okok miatt adta be a felmondását.

Az őrületes sztoriról a Story is írt, sőt, az NLCafé még meg is szólaltatta az érintetett, aki megerősítette a hírt. Azt mondta, a mostani döntését a Maradj talpon! műsor miatt hozta meg, mégpedig azért, mert a kollégáival méltatlanul bánt a csatorna.

A Bors máris megkérdezett több sportcsatornát is, leigazolnák-e a köztévést.

A Sport TV-nél azt közölték, jelenleg komplett csapattal dolgoznak, de Gundel Takács az egyik alapító tag, csaknem egy évtizeden át volt a kollégájuk, így "amennyiben az élet úgy hozza, biztosan leülünk és beszélgetünk".

Az Eurosportnál azt válaszolták, hogy amíg nem jelentik be hivatalosan Gundel Takács távozását, nem tudnak foglalkozni ezzel a kérdéssel. A DigiSportnál most hallottak erről először, ezért még nem is tervezhettek a tévéssel.

Bár az Alfahír még nem szólaltatott meg senkit a témában, a velem szemben ülő Sarkadi-Illyés kolléga viszont közölte, hogy örül a felmondásnak, majd finom kritikával illette a köztévé működését. A Játék határok nélkült viszont nagyon szerette, ebben egyet is kell értenünk.