A MÁV már készen is áll az olimpiára

Mint ismert, pár évvel ezelőtt áthelyezték a Keleti pályaudvar összedőlés határán álló Lotz-terméből a nemzetközi pénztárat, hogy valóban igényes környezetben szolgálhassák ki az ideérkező külföldit. 

A minden tekintetben utasbarát, korszerű és persze a XXI. század minden igényét kielégítő pénztár várja az olimpiára érkező százezreket, gondolunk itt a kellemes, meghitt környezetre, valamint a modern utastájékoztatásra, ahol a magyarul kevésbé tudó külföldi sportrajongók ideérkezésük első pillanatában teljesíthetik a tájékozódási futás selejtező köreit.
 
A Magyar Közlekedési Klub felvételein élesen kirajzolódik, Párizsnak, Los Angeles-nek itt esélye sincs, avagy klasszikusokat idézve, ekkora pozitív kisugárzással nem veszthetünk, mindenki más vagy hazaáruló, vagy nem szereti a Balkánt.
 
Csalogató bejárat, szinte érezzük a kellemes illatokat is:
This is egy 'Emzetközi' pénztár not waiting terem
Exit 1.
 

 
Kijárat 2.
Okostérkép és jegyvásárlás PPP konstrukcióban
Ön-működő ajtó 2017.
Végül pedig, ha elfáradna a kedves külföldi, kedvére pihenhet a kényelmes ülőhelyeken, avagy régen minden jobb volt.
Persze maga a pénztár elfogadható állapotban van, csak bírják gyomorral az odautat.
Természetesen nem szeretnék demagógnak tűnni, az sem igaz ugyanis, hogy a MÁV nem fejlődne. Íme például egy pozitív hír:

Lecseréli járműparkját a MÁV

Érzik odafent a lényeget, a prioritásokat. Elvégre mégsem furikázhatnak a tekintetes vezérigazgató urak és hölgyek 2-3 éves autókban, sőt, valami egészen groteszk, mucsai, hallatlan dologként: vonattal, ahol - skandallum - vegyülni kéne a pórnéppel. Arról nem is beszélve, hogy így 'majd mindennap elkésnének a munkából.A keretszerződés a MÁV-csoport részére történő közúti gépjárműpark tartós bérlete és teljes körű flottarendszerű üzemeltetéséről szól.

 

A magyar női vízilabda-válogatott 17-6-ra legyőzte Új-Zéland csapatát.
A rendvédelmi terület valamennyi szakmája bajban van a rendőröktől és a tűzoltóktól a pénzügyőrökön át a büntetés-végrehajtásig.
A Magyar Közgazdasági Társaság a munkaerőpiaci helyzetről és kilátásokról rendezett konferenciát.