Médiatörténelmi pillanat - avagy nincs ennél lejjebb

Önmagáért beszél az eset.

Sok olyan pillanatot átéltünk már a magyar televíziózás történetében, amiről azt gondoltuk, hogy na jó, itt húzunk egy vonalat, ez alatt már annyira a hordó legalja van, hogy képtelenség lenyúlni odáig. Anettka műsort vezethetett, Győzike életéről napi reality szólt, lehetne sorolni. Mégis mindig képesek vagyunk kitermelni egy újabb ilyet.

Az Alföld televízió jó képességű műsorvezetője - Megyeri Csilla - a méltán népszerű Púder című produkcióban olyan felkonfot mondott, hogy frissíteni kellett a böngészőt, majd újra meghallgatni, hogy feldolgozzam. Klasszikusokat csak pontosan, ugye. Szó szerint idézzük.

Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink? Tartsanak velünk!

Azért itt a videó is, a biztonság kedvéért.

Így, pacekba. 

Mindezt egyes szám harmadik személyben, mert ők a rusnyák ugye, nem mi. Mi szépek vagyunk, úgyhogy jól kibeszéljük most a csúnyákat.

Az egyik leggyönyörűbb pontja a sztorinak, az adás alcíme "Esztétikai kezelések a kor tükrében" volt. Most akkor aki rusnya az esztétikai kezelésre szorul vagy mit akar ez jelenteni?

Itt persze nem ért véget a sztori. A Miss Hungary 20 éves döntőse is vendége volt a műsornak (Bányai Sára, ha valaki nem tudná) - akiről ugyan soha nem gondolnánk ezt, de már átesett egy 50 alkalmas injekció kúrán. Ezután a több szájfeltöltés és mellplasztika már mínuszos hírnek számít. Mindenki nagy szerencséjére ezt nem neki kellett fizetnie (Mibű? - hogy Juhász Pétertől kölcsönözzem a kérdést), hanem a családjának. Na de nem úgy van az, hogy kapott karácsonyra két cicit, vagy az új száját, hanem már 14 évesen közölte a szüleivel, hogy ha nem nőnek tovább a mellei, akkor bizony meg fogja műttetni őket. Ezek szerint nem nőttek tovább, a kutya fáját.

A műsorvezető persze rögtön kézbe akarta venni a szilikonokat, de megelégedett azok látványával is. Mennyire irigykedtek volna a rusnya emberek.

Most már csak azt nem tudom eldönteni, hogy Megyeri Csilla saját szellemi terméke ez a csúcsminőségű felkonf, vagy külső segítségre is szüksége volt ahhoz, hogy létrejöjjön?