Olyat tett a politikus, amitől még Orbán is tart!

Drotár Adrienn visszavonulása óta egyértelműen kedvenc politikus asszonyom is meglátogatta a tavaszi ülésszak nyitóülését, ahol a már jól ismert karakán kiállással, következetességgel, tartással, szakmai elhivatottsággal, egyben csak a nagy formátumú politikusokra jellemző tömörséggel mondott nemet és egyben ítéletet az Orbán-rendszer felett.

"Megnéztük a retro kormány hazugságait..az év első ülése...Nagyon durván hazudnak!!!!!..Nem semmi! S nagyon nehéz volt nem beszólnom!"

- húzta alá Blazovich Timi, A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) Elnök Asszonya, amely párt természetesen nem összekeverendő a Drotár-féle Magyar Gazdák és Polgárok Pártjával, amiből nemrégiben sajnos kivált az országos hírnevet szerző Drotár Adrienn.

Az Elnök Asszonyt annak ellenére nem lehetett megfélemlíteni, hogy egy őrt is ráállítottak.
 

Blazovich egyébként a magyar Facebookparlamentarizmus egyik jelentős frakciójának vezetője, személy szerint az egyik kedvencem, bár a maguk valamivel több mint 9000 követőjével egyelőre meglehetősen alulreprezentáltnak érzem őket. A politikus kőkemény következetességgel ostoroz mindent és mindenkit (lehetőleg parlamenti pártokat), mégis a magyar politikatörténet megismételhetetlen pillanata az volt, amikor az Elnök Asszony és az FGRP "mellé beállt" Tasnádi Péter is.


És maga az Elnök Asszony is:

És persze nem tudnak hibázni, ami a politikai éleslátást illeti, avagy amikor a Hócipő képaláírásos fájdalomstílusát elegyítjük a szatyros injekcióval: