Fokozódik a balos marakodás: Gyurcsánynak, Puchnak és a Momentumnak is nekiment Szanyi

A PestiSrácok.hu-nak adott pénteki interjújában Szanyi Tibor azt mondta: Puch László a Köztársaság téri, majd a Jókai utcai székházból is azért "penderítette ki" az MSZP-t, hogy saját cégeit költöztesse oda.

Hozzátette: Gyurcsány Ferencet is gazembernek tartja, mert ő adta az ideológiát ahhoz, hogy miért kell eljönni a Köztársaság térről.

Azt is kijelentette, hogy személy szerint ő nem akar összefogni a DK elnökével, ezt már 2014-ben is ellenezte, hiába tartja sok párttársa megkerülhetetlennek a volt kormányfőt:

"ezekkel a bizniszpártokkal, egykori árulókkal nem kívánok összefogni".

A "kapitány" úgy látja, a szocialisták nem a mostani százalékok összeadásában érdekeltek, hanem "az MSZP százalékainak a megduplázásában", ez viszont nem kecsegtet túl sok jóval a "szövetségesekre" nézve.

A Momentum is megkapta a magáét

A szocialista EP-képviselő a Momentum Mozgalomról úgy nyilatkozott: érdekes hozzáállásnak tartja, hogy

"először leszögezem, hogy politikusok ne páváskodjanak körülöttem, majd azon vinnyogok, hogy a pártok, de főleg az MSZP nem segít".

Szerinte az a mozgalom, amely ilyen "ostoba fondorlatokkal" próbálkozik zászlót bontani, nem feltétlenül jelent jót a jövőre nézve és nem vezet jóra, ha egy mozgalom "csuklóból nem korrekt".