Egyáltalán nem biztos, hogy Pharaon halott

A ringben Gyöngyösi Márton és Molnár Zsolt találkozott az N1TV K.O. című műsorában. 

Molnár Zsolt szerint elkendőzés és maszatolás zajlik a kormánypártok részéről a Kiss Szilárd féle vízumgyár-ügyben, az állami szervek egymásra mutogatnak, miközben Kiss Szilárd továbbra is szabadlábon védekezhet.

Gyöngyösi Márton az elmúlt 26 év legnagyobb diplomáciai botrányának nevezte a vízumgyár-ügyet. Arra is felhívta a figyelmet, az, hogy a magyar nagykövetség, konzulátus kinek ad vízumot, nem csak belügy, hanem a schengeni jogszabályoknak is szükséges megfeleltetni. Arról is beszélt: más európai uniós tagállamok nagykövetségei hívták fel arra a figyelmet, hogy a moszkvai magyar nagykövetségen ezrével adnak ki vízumokat.

Gyöngyösi Márton nem biztos benne, Molnár Zsolt pedig nem tenné rá az autója kulcsát, hogy a korábban az FBI és az Interpol által körözött Ghaith Paharon, Orbán Viktor szomszédja, és a kormány szaúdi milliárdos barátja valóban meghalt-e. A jobbikos politikus szerint azonban ettől függetlenül vizsgálni kéne Pharaon magyarországi tevékenységét, mert „nem kevés az a gyanús ügy”, amit a szaúdi üzletember neve fémjelez. A szocialista politikus azt mondta, a kormánypártok számára „gyanúsan jó pillanatban” halt meg Pharaon, hiszen éppen kezdett már kínossá válni az ügye. „Az a szörnyű, hogy ennek sem lesz felelőse, mint ahogy a vízumgyárnak sem lesz” – jelentette ki Molnár.

A 2018-as országgyűlési választással kapcsolatban Gyöngyösi Márton megjegyezte, sok előjele van már annak, hogy ez lesz minden idők legdurvább kampánya. Molnár Zsolt bízik abban, hogy nem szabadulnak el az indulatok.