Rég röhögtem ilyen nagyot, már a hulladékvadászok is Soros György láncos kutyái

Ne jelentsen be illegális hulladékot! Ne álljon Soros szolgálatába!

A hulladékvadászok tehát a nyilvánosság erejével mozdítják elő a közterületek megtisztítását, ami hasznosnak tűnik abban az országban, ahol a különféle hivatalok, állami és önkormányzati cégek rendszeresen körbehivatkoznak egymásra, majd az intézkedés elveszik a hatáskörök labirintusában.

Ezt nevezik a civilizált országokban polgári öntudatnak, civil kurázsinak.

Másképpen látja ezt Rogán László, Budakalász fideszes polgármestere, aki a helyi Hírmondóban külön felhívta a figyelmet arra, hogy esetleges bejelentéseket az önkormányzati ügyfélszolgálaton keresztül tegyék meg, hiszen arra a törvényben biztosított határidőn belül kötelesek reagálni. Hozzátette, hogy szerinte a civilek részéről ajánlott

Soros Györgyhöz köthető (!) atlatszo.hu, hulladekvadasz.hu és jarokelok.hu oldalak valós segítséget nem nyújtanak, a problémát hozzánk továbbítják, majd saját megoldott ügyként számolnak be róla”

Az Átlátszó és a Járókelők teljes háttérét nem ismerem, de a Hulladékvadászról elég pontos értesülésékkel rendelkezem ahhoz, hogy felröhögjek, hiszen az egészen biztosan nem áll Soros György vagy idegen államok szolgálatában. Innentől kezdve az egész – a Fidesz kommunikációs paneljeit alkalmazó – sorosozás nevetséges, komolytalan és rendkívül kontraproduktív lesz.

Tudjuk azt is, hogy mi lesz azzal, aki rendszeresen farkast kiált.

A Hulladékvadász egyébként talán a legtöbbször éppen a párbeszédes zuglói polgármester, Karácsony Gergely kerületében talál hírérértékű hulladéklerakatot, amiről eddig nemcsak az RTL Klub, hanem Lokál, illetve Magyar Idők is előszeretettel beszámolt. Nem tudom, mit akarnak Soros György magyarországi civiljei, de abban majdnem biztos vagyok, hogy nem akarják megfúrni a baloldali polgármestert.

Megkerestük Rogán Lászlót, hogy nyilatkozzon a település békéjét felforgató sorosista civilekről, de azt mondta, hogy már mindent leírt a Budakalászi Hírmondóban, többet nem tud hozzátenni, az abban megjelenteket fenntartja.