Egymilliárdot költenek a vizes-vb védelmére

fotó: MTI

Természetesen a Valton Security őrizheti a világbajnokság eseményeit.

A hvg.hu szúrta ki, hogy az uniós Közbeszerzési Értesítőben megjelent egy hirdetmény, amely szerint 1 milliárd 65 millió 500 ezer forintért fog vigyázni az esemény helyszíneire a Valton Sec Kft.

A szerződést tárgyalásos eljárásban ítélték oda a cégnek, hirdetmény nélkül – a kormány szerint a szorító idő miatt jártak el így.

A megbízás szerint különböző biztonsági feladatokat kell ellátni a Dagály Úszóarénában és annak környékén, ugyanígy a Hajós Uszodánál, a High Diving helyszínén, a Városligeti Műjégpályánál valamint Balatonfüreden a nyíltvízi úszásnál. Emellett a hotelek és a kiegészítő helyszínek is a Valton őrzése alá kerülnek.

A Valtonról érdemes tudni, hogy a Fidesz előszeretettel alkalmazza ezt a céget különböző rendezvényeken, legyen szó akár párt, akár állami eseményről. 

sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András
sss
2019. április 23. | 16:39
Nem túl elégedettek a helyiek a fideszes városvezetővel.
sss
2019. április 23. | 15:45
Jöhetnek a kórházbezárások?

Szomorúbban nem is indulhatna a hét: a velünk élő 1995, a Nemzet Szakértő Közgazdásza, Bokros Lajos, pontosabban pártja, a Modern Magyarországért Mozgalom feladta a harcot, nem küzd tovább a modern Magyarországért. Mint írják:

„A Modern Magyarország Mozgalom hét éven át tartó önzetlen küzdelme, amelynek középpontjában az egyén, a vállalkozás és a piac szabadsága, a magyar nemzet és Európa érdekeinek egysége, a sokszínűség ünneplése, a népek közötti feltétlen szolidaritás, a szegények és az elesettek támogatásának, felemelésének parancsa állt, nem vezettek sikerre”.

Ezt olvasva nyilván olvasóink ezrei rohannak bánatukban a kisboltba vagy a kissarkiba egy kevertért, hiszen ők is tudják, érzik, nem vagyunk rá méltók, hogy egy ilyen párt képviselje a "szabadságelvű konzervativizmust, a kapitalista piacgazdaságot és a képviseleti demokráciát".