A nap híre: erősödik MIÉP - A nemzeti ünnep alkalmából pedig jól össze is vesztek, mind a harmincan

"A fejekben a sáskák állkapcsának ropogtatása folyik."

Ahogy a Mandiner parádés videójának elején a maroknyi résztvevő elnyekergi a Himnuszt, már sejteni lehet: nem az egykori parlamenti párt legdicsőbb pillanatai következnek.

Pedig a meginterjúvolt tagok állítják: a párt erősödik és jövőre minden körzetben állítanak majd jelöltet.

A deres kobakok közül azonban feltűnően hiányoztak a ifjú emberfők, s ezzel a párt is tisztában van, nem véletlenül panaszkodott egy hetven fölötti úr: szükség lenne a fiatalok aktív részvételére.

Nagyon nehéz bármit is kiemelni az összeállításból, a maximális élvezet érdekében érdemes végignézni az egészet, bár előtte vértezzük föl megunkat szellemileg, szükség lesz rá:

[video:https://youtu.be/rnVekXyxZqU]

A tömény agyzsibbadás után gondolom senkit sem lep meg, hogy a nívós szereplést nem minden párttag díjazta, és a MIÉP gyulai és békéscsabai szervezetei hosszas nyílt levélben adtak hangot nemtetszésüknek.

Ennek már a tárgya is roppant beszédes:

"A MIÉP gyulai és békéscsabai tagságának közleménye az értelmi fogyatékos új elnökségről"

Akinek van kedve átnyálazni a nem rövid irományt, ITT van rá lehetősége.

Bréking! Úgy tűnik, újabb alapszervezetek tiltakoznak

A MIÉP elnökségét ért kritikákkal kapcsolatban az alábbi levél érkezett szerkesztőségünkhöz, melyet változtatás nélkül közlünk:
 
Tisztelt Szerkesztőség!
 
Csatlakozunk a Békéscsabai és Gyulai közleményhez, azzal a kiegészítéssel, hogy a régi elnökség közreműködése nélkül nem alakulhatott volna ki a jelenlegi tragikus helyzet. Örüljetek! :)
 
Üdvözlettel:
Varju László
(Az őszi miépes, antikétfarkú, plakátkampány szervezője.)