Utazzon velünk a megvalósult szocializmusba: vidám gyerekek a miniszterelnök irodájában

A 444 szúrta ki, hogy a nem propaganda tv (Pachmann mondta), tisztességes újságírókat alkalmazó híradója (szintén Pachmann mondta) visszavitte a nézőit a hatvanas évekbe.

A Tényeknek volt másfél perce arra, hogy szép kerek hírben beszámoljon arról, hogy a Parlamentbe látogatott egy iskolai osztály, akik még Orbán Viktor irodájába is bemehettek, sőt! Még találkozhattak is a miniszterelnök úrral! Kutyafáját.

Gönczi Gábor láthatóan örült ennek a könnyed hírnek, amiből azt is megtudhattuk, hogy az egyik szülő kifejezetten kérte, hogy had látogassák meg a gyerekek a miniszterelnöki irodát is – mert oda egyébként látogatók nem mehetnek be.

Az igazi meglepetés azonban csak ezután érkezett: nemzetünk vezetője személyesen is fogadta a kis lurkókat, akik életre szóló élménnyel gazdagodhattak.

Itt azonban még nincs vége, a nagyságos Orbán úr, a haza védelmezője, még ajándék Toldi könyvvel is megjutalmazta a diákokat, mert neki az volt a gyerekkori kedvence.

Köszi Nem Propaganda Televízió TV2, ennél fontosabb esemény nem is történt széles-e világon. "Magyarország legjobb híradója."