És akkor a Liberálisok végre elkezdtek a lényegről beszélni!

Ez az, erről van szó!!!!!!!!

A Magyar Liberális Párt egy szép, napsütéseses hétfő délutánon megelégelte a sunyi mellébeszélést, és végre a hatalom arcába vágta azt, ami igazán felháborító ebben az országban. Fodor Gábor a nemzet legsúlyosabb, vérző sebére tapintva, a 21. századának Tiborcaként, Petur és Bánk bánjaként rámutatott az Országházra, és azt mennydörögte:

"Tegyék ki az uniós zászlót!"

A politikus, aki egy EU zászlóval a kezében érkezett a sajtótájékoztatóra, felhívta a figyelmet, hogy a hétvégén több európai nagyvárosban is rendezvényeket tartanak majd az Európai Unió elődjét létrehozó Római Szerződés 60. évfordulóját ünnepelve.

Szégyen, hogy Budapest ebből kimarad

- öntötte szavakba milliók elkeredett felháborodását. 

Fodor az önkényuralmi jelképek kereskedelmi célú felhasználását tiltó törvényjavaslatra áttérve azt mondta, botrányos, hogy "van ilyen, hogy Heineken-ügy". A független képviselő kisstílűnek és elképesztőnek nevezte azt a színvonalat, ahogy a kormány támadja a céget a vörös csillag használatáért.

Ehhez kapcsolódva hangsúlyozta, hogy a Liberálisok szerint ostoba dolog a jelképek és a gondolatok tiltása, mert a szabadsághoz hozzátartozik, hogy akár a visszataszító nézetek is napvilágot láthassanak. Kiemelte, hogy a vállalat a kormány egyik stratégiai partnere és Magyarországon több mint 500 embert foglalkoztat.