A fideszes Tállai András még az Országgyűlés alelnökének nevét sem tudja

Különös összefüggés a névtévesztés hátterében.

A Parlament folyosóján sikerült elcsípni Sneider Tamást, aki először annyival ütötte el az ügyet, hogy "szóra sem érdemes", de a liftre várakozva azért sikerült bővebb választ is kapnunk tőle.

De, hogy jönnek ide a kazahok?

 
Tényleg nem bosszantja az ilyesmi? Mindenki szereti, ha helyesen írják a nevét.
 
Nem foglalkozom ezekkel a kicsinyes dolgokkal. Az a bajuk, hogy nem álltam le a letelepedési kötvényekkel kapcsolatos kérdésekkel.
"Varga Mihály pedig külön neheztel rám az IPU (Interparlamentáris Unió - a szerk.) Magyar-Kazah Baráti Tagozata miatt."
Ezt kifejtené?
 
A csoportnak a miniszter az elnöke, én pedig az alelnöke vagyok, de évek óta nem válaszol a Tagozattal kapcsolatos észrevételeimre, azt nem hívja össze, a magyar-kazah kapcsolatokat nem a nemzeti érdeknek, hanem saját miniszteri magánambícióinak rendeli alá, ami nem jó.
 
Valóban van összefüggés az Országgyűlés jobbikos alelnökének adott válaszban olvasható "Schneider" és a IPU Magyar-Kazah Baráti Tagozatának össze nem hívása között?
 
Ezek fideszes módszerek. Ha egy kérdésre nem tudnak válaszolni, akkor kódoltan lebuzizzák a kérdezőt, lecsicskázzák (lásd még ITT) a közvélemény-kutatások szerint is az ország második legnépesebb politikai közösségét, amely egyértelműen kormányváltást célzott meg 2018-ra, vagy a legkülönbözőbb módon írják a kérdező nevét. Kérdezzék meg Vargát hány alkalommal került sor 2010 és 2016 között az IPU Magyar-Kazah Baráti Tagozatának összehívására, ezeken milyen döntések születtek, mennyiben járult hozzá a Tagozat működése a magyar-kazah kapcsolatok elmélyítéséhez, a kulturális és gazdasági együttműködés eredményeihez! Majd a maguk nevét sem írják le helyesen, már ha kapnak választ.

Ugyan a vázolt ok-okozati összefüggést némileg túlzásnak érezzük, ettől függetlenül tény, hogy rendkívül trehány munka folyik egyes minisztériumokban. Az IPU Magyar-Kazah Baráti Tagozatát pedig megkeressük, a válaszok ugyanis minket is érdekelnek.

Közben rákerestünk, ki is az a Schneider Tamás, így megtudtuk, hogy ő az Országos Onkológiai Intézet "A" Belgyógyászati Onkológiai és Hematológiai Osztálya osztályvezető főorvosa.

Mélyen tisztelt főorvos úr, van egy jó hírünk: Ön választ kapott egy olyan kérdésere, melyet föl sem tett, érezze magát szerencsésnek!