Fizethet a haynauzásért a Pesti Srácok

A Fővárosi Ítélőtábla a mai napon jogerős ítéletében kimondta, hogy a Pest Srácoknak 600 ezer forint sérelemdíjat kell fizetnie Vona Gábor részére, amiért a portál hazugságokat jelentetett meg róla - írja közleményében a Jobbik.

A kormányközeli szennymédia még tavaly terjesztette el, hogy a Jobbik elnöke az aradi vértanúk kivégzésére szokott koccintani.

Ebből a sorból természetesen nem maradhatott ki az említett weboldal sem, akik nagy örömmel vették át az orbáni lakájmédia hazugságát.

"Kérdés, hogy a Pesti Srácok valóban kifizeti-e a 600 ezer forintos sérelemdíjat, vagy a Magyar Időkhöz hasonlóan megvárja, míg végrehajtás alá kerülnek?"

- zárul a párt közleménye.

Pert nyert a Jobbik a Pesti Srácokkal szemben

A Ripost.hu nevű többnyire bulvárral foglalkozó szórakoztató képes magazin még márciusban találta ki, hogy Vona Gábor tiszteli Haynaut, az 1848-49-es szabadságharc hőseit viszont nem. Mivel a Ripost.hu elnevezésű - számos forrás szerint - sajtótermék jogi képviselői még mindig keresik a bírósági idézést a szerkesztőségi kuplerájban, ezért csak a Pesti Srácokat - akik átvették az ominózus tartalmat - lehetett elmarasztalni.