G-nap II: Simicska Ádám apjánál is sokkal keményebben fenyíti a Fideszt

"Milliméterenként lesz levágva a faszuk."

A Magyar Nemzet társügyvezetője tegnap a Facebookon tárta a nyilvánosság elé, hogy veszprémi házukat lesifotósok figyelik, kilépni se tudnak a kapun.  A zaklatásért Győri Tibort hibáztatják, aki Habony Árpáddal közösen birtokolja a Modern Media Groupot.

"Azért a családdal csak ésszel! Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról??? Teljeset???? Ettől félsz te is! Ti vagytok a nagy keresztények???"

- fakadt ki Simicska Ádám tegnap este. 

Simicska: „Ez egy büdös bűnöző banda, amelynek el kell takarodnia"

Vasárnap délután írta ki saját Facebook oldalára Simicska Ádám - Simicska Lajos fia, hogy a paparazzik miatt nem tudnak kilépni a veszprémi házuk ajtaján. Ezért Győri Tibort hibáztatják, aki Habony Árpáddal közösen birtokolja a Modern Media Groupot. Ezután sikerült elérnie a hvg.hu portálnak Simicska Lajost, aki elmondta, hogy már hónapok óta megfigyelik őket a veszprémi házuknál.

Édesapja, Simicska Lajos a hvg.hu-nak nyilatkozva elmondta: már hónapok óta megfigyelik őket. A felesége egyszer ki is ment megkérdezni, hogy mit akarnak, de azok nem válaszoltak, csak mosolyogtak. Azt pedig nem tudja elképzelni, hogy a Habonyhoz köthető médiumokon kívül ez bárkinek is érdekében állna.

„Ezek engem nem tudnak megfélemlíteni, nem hagyom magam, nem tudnak elkergetni, ez az én hazám, én meg megyek tovább azon az úton, amit elhatároztam.”

A nagyvállalkozó a jelenlegi hatalomról is markáns véleményt fogalmazott meg: 

„Ez egy büdös bűnöző banda, amelynek el kell takarodnia.”

Ehhez azt is hozzátette, hogy ha a Jobbik nem győzi le a Fideszt 2018-ban, akkor ennek másra sem lesz esélye.

Simicska Ádám a Zsúrpubinak nyilatkozva "gusztustalannak és aljasnak" nevezte a családját ért támadásokat.

"A magyar politika kisgyerekeket próbál megdolgozni. Sok mindent el tudunk képzelni, mi férhet bele a politikába és mi nem, azonban egy biztos: ez már nem az, ami belefér."

 - szögezte le, majd kimaxolta a tegnap este kezdett Facebookos G nap II-t:

"Ezekért a dolgokért előbb-utóbb mindenkinek fizetnie kell, ha mást nem, akkor milliméterenként lesz levágva a faszuk, és ennek minden másodpercét majd az adott pillanatban élvezni fogjuk"

hangsúlyozta: ő és a családja alapvetően béketűrő emberek, de 

"azt gondolom, amikor gyerekek válnak célpontokká, az már elér egy olyan szintet, hogy nem nekem kell magyarázkodnom az előbbi mondatért. Itt a családomról van szó, az öcsémről meg a húgomról. Szerintem minden jóérzésű ember számára világos, hogy kisgyerekeket fotózgatni politikai célokból, az már nem játék. Pedig így dolgozik a magát konzervatív, családbarát kormánynak mondó maffia." 

A nagyvállalkozó fia azt üzeni: az ő családja "teljesen rendben van"

nem nálunk kell szaglászni, máshol biztosan több lenne a zaftos téma, nekünk biztosan nem kell coming out-olni. Ezt mindenki értse, ahogyan érteni akarja.