Bencsik András szerint Mészáros Lőrinc egy tehetséges ember, aki önerőből lett milliárdos

Mészáros Lőrinc egy derűs, szellemes, tehetséges ember, aki a saját erejéből lett milliárdos.

Tegnap este ismét végigszáguldott a magyar televíziós platformon az Echo TV méltán népszerű Sajtóklub című műsora, ami a saját meghatározása szerint „politikai vitaműsor”, ennek ellenére az urak gyakorlatilag mindenben egyetértenek, és még egy igazi vita sem zajlott le köztük, bármennyire is vájkálok az emlékeim között.

A legfrissebb adásból is van minimum egy említésre méltó eszmefuttatás, a hagyományok tisztelete miatt ismét Bencsik Andrástól.

Mészáros Lőrinc volt a téma, akivel Bencsiknek és egy kollégájának volt szerencséje interjút készíteni, aztán jött is a megvilágosodás.

„Gyerekek, Mészáros Lőrinc tényleg egy tehetséges ember.”

A Demokrata főszerkesztője reméli, hogy ennek a kiváló embernek élete végéig megmarad a barátsága Orbán Viktorral.

„Nagyon bízom benne, hogy az a barátság, ami Orbán Viktorhoz fűzi, az nem szenved csorbát, ki fog tartani élete végéig. Úgy érzem, hogy nála ki fog tartani, mert nagyon higgadt, derűs, szellemes, jókedvű ember, és ért a pénzhez.”

Ez a higgadt, derűs, szellemes, jókedvű ember egy istenadta tehetség lehet, hogy sikerült önerőből ennyi pénzt összegyűjtenie.

„Ő ért hozzá, ő a maga erejéből lett milliárdos.”

 - vonta le a végkövetkeztetést Bencsik

Ehhez kapcsolódóan azt azért még hozzátette, hogy „beteg és aljas” dolog tolvajnak beállítani Orbán Viktort és Mészáros Lőrincet a Jobbik plakátkampányában.

A videó alább megtekinthető, 39:15-től látható és hallható az ominózus értekezés a felcsúti polgármesterről.