5 tuti gondolat, ahogy csak Gyurcsány Ferenc láthatja a világot és saját magát

Egy biztos: Gyurcsány Ferenc Gyurcsány Ferenc marad.

Gyurcsány Ferenc, csakúgy mint Orbán Viktor, az elmúlt 27 leváltásra váró politikájának egyik legfontosabb alakja, azonban ameddig a hivatalban lévő miniszterelnök véleménye akár hetente is változik, addig DK-elnök még most is ugyanazt mondja, mint 11 évvel ezelőtt. Még akkor is, ha emiatt 2006-ban utcára vonult a nép.

Top 5:

2006-ról:

"Az egy kormány elleni, jól felépített puccskísérlet volt, amely a Fidesz mai vezetőinek közvetlen szervezésével és részvételével történt. A rendőrség sok hibát elkövetve, de alapvetően az alkotmányos rendszer védelmének oldalán állt."

A vagyonáról:

"Nincsenek offshore cégeim, nincsenek be nem jelentett külföldi bankszámláim, soha a korrupció legkisebb gyanúja nem vetült rám. Tisztességesen adózok, mert adózni hazafias kötelesség."

2018-ról:

"Ők éppen a vetélytársaim, érthető, hogy nem akarnak engem látni. Mások viszont úgy gondolják, hogy jó az, amit csinálunk, ennek ráadásul félmillió követője van."

A nemzetről:

"A határon túliak szavazati joga alapján én is szavazhatnék a pápai polgármester-választáson, pedig már Budapesten élek. Ez nonszensz lenne, csakúgy mint az, hogy egy negyven éve Sydney-ben élő magyar még mindig beleszólhat a magyar közügyekbe."

Az oroszokról:

"Orbán Viktor pálfordulása logikailag mással nem magyarázható, mint hogy feltételezzük, valamivel megzsarolták az oroszok. Ez nem áll messze tőlük, és biztosan van olyan momentum Orbán életében, ami erre alkalmas lehet".