Erre menjen délután, ha nem akar tüntetőkkel találkozni

Ha sokan lesznek nem áll meg a Hősök terén az M1-es metro

A Dózsa György út lezárása idején a 20E autóbusz Káposztásmegyer, Szilas-patak felé a Dózsa György útig a menetrend szerinti, majd a Dvořák sétány–Zichy Mihály út–Erzsébet királyné útja–Hungária körút–felüljáró–Reitter Ferenc utca módosított útvonalon halad és nem érinti a Hősök tere M és a Vágány utca/Róbert Károly körút megállót. Továbbá a  a Keleti pályaudvar M felé a Vágány utcáig menetrend szerinti, majd a Róbert Károly körúti felüljáró–Hungária körút–Erzsébet királyné útja–Zichy Mihály út–Dvořák sétány–Dózsa György út útvonalon halad és nem érinti a Hősök tere M megállót.

A 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz Káposztásmegyer felé a Dózsa György útig a menetrend szerinti, majd a Dvořák sétány–Zichy Mihály út–Hermina út–Állatkerti körút–Gundel Károly út–Dózsa György út módosított útvonalon halad és nem érinti a Hősök tere M megállót. A a Keleti pályaudvar M felé nem érinti a Hősök tere M, a Benczúr utca és a Damjanich utca/Dózsa György út megállóhelyet.

A 105-ös autóbusz a Gyöngyösi utca M felé az Andrássy úton a Bajza utcáig a menetrend szerinti, majd a Bajza utca–Podmaniczky utca–Munkácsy Mihály utca–Szondi utca–Dózsa György út útvonalon halad és nem érinti a Bajza utca M és a Hősök tere M megállót. Az Apor Vilmos tér felé a Dózsa György úton a Szondi utcáig a menetrend szerint, onnantól a fent említett módosított útvonalon halad.

A 75-ös trolibusz Jászai Mari tér felé a Stefánia útig a menetrend szerinti, majd az Ajtósi Dürer sor–Hermina út–Állatkerti körút–Gundel Károly út–Dózsa György út módosított útvonalon halad és nem érinti a Zichy Géza utca, az Ötvenhatosok tere, a Dvořák sétány, az Olof Palme sétány és a Hősök tere M megállót.  A Puskás Ferenc Stadion M felé a Dózsa György útig a menetrend szerinti, majd a Gundel Károly út–Állatkerti körút–Hermina út–Ajtósi Dürer sor Stefánia út módostott útvonalon halad és nem érinti a Hősök tere M, a Benczúr utca, a Damjanich utca/Dózsa György út, az Ötvenhatosok tere és a Zichy Géza utca megállóhelyet.

A 79-es trolibusz a Kárpát utca felé a Dvorzsák sétányig a menetrend szerinti, majd a Zichy Mihály út–Hermina út–Állatkerti körút–Gundel Károly út módosított útvonalon halad és nem érinti a Hősök tere M megállót. A Keleti pályaudvar M felé a Dózsa György útig menetrend szerinti, majd a Gundel Károly út–Állatkerti körút–Hermina út–Zichy Mihály út–Dvorzsák sétány–Dózsa György út módosított útvonalon halad és nem érinti a Hősök tere M, a Benczúr utca és a Damjanich utca/Dózsa György út megállót. - írja a BKK.