Újjáéled a kormányzati jósda? - Vajna Timike fürkészi majd a jövőt

Egy biztos, a lottószámokra nem lesz szükség, ő már megütötte a főnyereményt.

A Bors szerint Vajna Tímea Baranyi Rozi celeblátnoktól akarja ellesni a jóslás rendkívül egzakt tudományát.

"Timi csodálatos nő, nagyon szeretem, és régóta a barátnőm, sőt tanítványom is"

- idézi a bulvároldal a spiritisztát, aki állítólag azt is megjövendölte, hogy Timike életébe belép majd a fideszes kormányzati körök egyik kedvenc hörcsögölőművésze, Andy Vajna.

Na, ezért kell annyira megállítani Brüsszelt: Bukhatja az online kaszinózást Andy Vajna?

A Magyar Nemzet úgy tudja: az Európai Bíróság főtanácsnoka, Maciej Szpunar szerint ellentétes az uniós joggal az online szerencsejátékok - köztük az internetes kaszinók - magyarországi szabályozása, mivel az online szerencsejáték-szolgáltatásra vonatkozó koncessziók odaítélésével a kormány megsértette a szolgáltatás szabadságának elvét. A vélemény ugyan nem köti az ügyben a tanácskozó bíróságot, de ne higgyük, hogy nincs jelentősége.

Rozihoz egyébként csak ajánlás útján juthatnak el a kuncsaftok, akik állítólag az élet minden területén kikérik a jósnő tanácsait.

Azt nem tudjuk, hogy Timike mennyire halad jól a látnokká válás útján, de van egy olyan érzésünk, hogy egyelőre nem lehet túl nagy segítségére a kormányzati köröknek, ahol most minden eddiginál nagyobb pánik uralkodik, miután a Jobbik tegnap a CEU-törvény Alkotmánybíróság elé segítésével akkora fityiszt mutatott nekik, amekkorát még a sztárkuzsló sem láthatott előre.

A Jobbik döntött: aláírják a beadványt, hogy a lex CEU az Alkotmánybíróság elé kerüljön

A politikus azzal indokolta a Jobbik országos elnökségének döntését, hogy a jogállamiság pártján állnak és azt szeretnék, hogy az Alkotmánybíróságnak legyen lehetősége állást foglalni a kérdésben.