A 2006-os hazafiakat csőcselékező Gyurcsány szerint Gulyás Mártonék "bátor hazafiak"

Megszólalt Gulyás Mártonék ügyében a bukott exszocialista miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc is, inkább ne tette volna… Gyurcsány szerint ugyanis a két festékdobáló szélsőliberális provokatőr, Gulyás Márton és Varga Gergő „bátor hazafiként” viselkedett, mert vízfestékkel jelölték meg „az árulás házát”, a Sándor-palotát, és „védték a haza megmaradt becsületét”.

„Gulyás Márton és Varga Gergő bátor hazafiként viselkedett. Akkor is, amikor festékes palackot dobtak a Sándor Palotára, és akkor is, amikor ezért perbe fogták őket. Nem garázdák, hanem véleményüket, demokratikus meggyőződésüket felháborodással kifejező demokraták. Nem gyújtogattak, nem verekedtek, nem köveket dobáltak. Vízfestékkel jelölték meg az árulás házát. Védték a haza megmaradt becsületét. Tisztelet és köszönet érte”

- írta Facebook oldalán Gyurcsány, akinek hivatali idejében, a 2006-os őszi rendőri brutalitások bántalmazott és meghurcolt áldozatait csőcselékként, illetve bűnözőkként bélyegezték meg. A tizenegy évvel ezelőtti rendőrterror főfelelősének számító egykori miniszterelnöknek vastagon van bőr a képén.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss

1
1
sss
2019. december 14. | 09:54
Két és fél New York-i színészgeneráció életét mutatja be Michael McKeever vígjátéka, melynek hazai bemutatója a Rózsavölgyi Szalonban volt. Mi is ott jártunk.
1
Két és fél New York-i színészgeneráció életét mutatja be Michael McKeever vígjátéka, melynek hazai bemutatója a Rózsavölgyi Szalonban volt. Mi is ott jártunk.
Az Európai Tanács kétnapos ülésén ezúttal a távlati célok felé vezető út kikövezése jutott kiemelt szerephez. Elemzés.
A magyar kormányfő a Facebook-oldalán megjelent videóban számolt be az uniós csúcs csütörtök este kezdődött tárgyalásairól. Szerinte „nem győztünk, de esélyt teremtettünk magunknak a későbbi győzelemre”.