Kölnbe megy az AfD pártkongresszusa, bezáratják az összes vendéglőt

Kötelező zárva tartaniuk a kölni vendéglőknek az AfD pártkongresszusa alatt, a teraszokat is be kell pakolni, az antifasiszta randalírozást akarják így megelőzni.

A hatóságok utasításba adták a kölni óváros vendéglátóhelyeinek, hogy április 22-én kötelező jelleggel tartsanak zárva. Az ok, hogy az AfD kongresszusa ellen tüntető szélsőbalos antifák randalírozásától tart a kölni városvezetés.

Az unser-mitteleuropa.com beszámolója szerint a teraszokon található asztalokat, székeket és napernyőket is be kell pakolni az éttermekbe. Amennyiben azt nem tennék meg, úgy ezt a munkát a hatóságok fogják elvégeztetni, a számlát azonban az éttermeknek kell majd állniuk.

Az antifasiszták rendszeresen támadják meg és bántalmazzák az AfD politikusait, tagjait és szimpatizánsait. Mindezt sok esetben a hatóságok és a derék német média csendes asszisztálásával teszik.

sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András
sss
2019. április 23. | 16:39
Nem túl elégedettek a helyiek a fideszes városvezetővel.
sss
2019. április 23. | 15:45
Jöhetnek a kórházbezárások?

Szomorúbban nem is indulhatna a hét: a velünk élő 1995, a Nemzet Szakértő Közgazdásza, Bokros Lajos, pontosabban pártja, a Modern Magyarországért Mozgalom feladta a harcot, nem küzd tovább a modern Magyarországért. Mint írják:

„A Modern Magyarország Mozgalom hét éven át tartó önzetlen küzdelme, amelynek középpontjában az egyén, a vállalkozás és a piac szabadsága, a magyar nemzet és Európa érdekeinek egysége, a sokszínűség ünneplése, a népek közötti feltétlen szolidaritás, a szegények és az elesettek támogatásának, felemelésének parancsa állt, nem vezettek sikerre”.

Ezt olvasva nyilván olvasóink ezrei rohannak bánatukban a kisboltba vagy a kissarkiba egy kevertért, hiszen ők is tudják, érzik, nem vagyunk rá méltók, hogy egy ilyen párt képviselje a "szabadságelvű konzervativizmust, a kapitalista piacgazdaságot és a képviseleti demokráciát".