Köpködés, lökdösődés: a Vasas szurkolóit provokálták Kubatov szekusai

Újabb balhé a Fradi Security miatt.

A közismerten Vasas-szurkoló Schiffer András Facebook-oldalán így számolt be az esetről:

"Az első félidőben -teljesen érthetetlenül- a Fradi-Security elözönölte a vendégszektort, provokálták a tábort, ünnepelték a hazai gólt, aztán a meccs végére szerencsére kevésbé voltak vidámak. Moldován László az egyikben régi ismerőst vélt felfedezni: a ligetvédő csaták egyik "hősét". Kész szerencse, hogy szombat este senki nem akart beadni népszavazási kezdeményezést az NVI-nél."

A C-Közép oldala közölte egy Vasas-drukker beszámolóját is a mérkőzésről:

"Köbö 10 perc után bejöttek a fradiszekusok és elhajtottak mindenkit korláttól, mondvacsinált indokkal, hogy hozzáérnek a védőhálóhoz, mert arra nagyon mutogattak meg ilyenek. Persze ork stílusban. A vicc hogy nálunk ilyen huligán arcok nincsenek is. A legtöbb ember aki ott volt ilyen tök joviális tag. Azt nem mondom hogy egyik másik arcnak nem volt kemény a maligán foka, de ez azért azt hiszem még nem bűncselekmény.

Majd az FTC gólnál többen is közülük ott ünnepeltek benne a vendégtábor arcában, illetve szidtak és provokáltak minket.
Egyik haveromat 10en fogadták wéce használatból kifele jövet. Ketten leköpték. Kifele menet a kapuknál is folyamatosan lökdösték sértegették a távozó szurkereinket.

A VIPes részről én is csak utólag olvastam. Arról egyenlőre többet nem tudok."

A Kubatov Gáborhoz köthető biztonságiakhoz számos (köztük több politikai) balhé kötődik, emlékeztetőül itt van néhány:

Büntetett előéletűek a választási irodánál balhézó kopaszok

Volt köztük olyan, akit korábban fegyveres rablásért ítéltek el. A szekusokra vonatkozó információkat Czeglédy Csaba, az MSZP-s Nyakó ügyvédje tudta meg a nyomozati anyagokból. Az ügyből egyébként semmi sem lett, mert a hatóságok arra jutottak, hogy Nyakót nem jogellenesen akadályozták alkotmányos jogának gyakorlásában.

Kubatov régi bizalmasa lőtt rá Kubatov új szekusára: íme a nyomozás eredménye

Emlékezetes: a korábban gyilkosság miatt a börtönt is megjárt Sz. Ferenc, Kubatov Gábor korábbi bizalmasa az FTC biztonsági cégét, a Fradi Securityt vezette, tavaly nyáron azonban elbocsátották, helyét F. Pál vette át. A két férfi korábban közösen dolgozott a biztonsági cégnél, Sz. Ferenc távozása pedig nem volt konfliktusmentes.

Kubatov a tegnapi balhé hátterében? Ez a baráti kör mozgatja a szálakat

Miután tegnap kiderült, hogy a Fradi Security és egy volt fideszes polgármester felesége akadályozta meg az MSZP népszavazási kezdeményezését, a Fidesz kapkodásba kezdett. Az FTC a nyilvánvaló bizonyítékok ellenére tagadta, hogy a felvételeken látható kopasz férfiak a biztonsági szolgálatuknál dolgoznának, a kormánypárt pedig néhány helyen azt igyekezett sejtetni, hogy az egész botrányt az MSZP szervezhette meg, hogy aztán Kubatov Gábor körére és a Fideszre fogják azt.

"A kurvák csak tüntetni tudnak, boxolni nem" - íme Kubatov magánhadserege

A Fradi Security Kft. többek közt az FTC sportrendezvényeinek biztosítását látja el. Mivel a klub elnöke Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, a biztonságiak első számú főnöke is ő.A cég körül már számos botrány is kirobbant, melyekről azt gondolnánk, hogy roppant kellemetlenek Kubatov Gábor és a Fidesz számára, a politikus azonban jobbára nem foglalkozik ezekkel az ügyekkel, legfeljebb trükközéssel hárítják el a sajtó megkereséseit, de volt már példa arra is, hogy a választók egy része által csak "Listás" néven említett politikus védelmébe vette a szekusokat.

Egyre kínosabb Kubatovnak a Fradi Security - egy hétvége, két botrány

Kubatov Gábor nem először kerül kellemetlen helyzetbe a Fradi Security miatt. Az FTC elnök előszeretettel hangoztatja, hogy klubjánál rendnek kell lennie, családbarát miliőt kell teremteni . Többek közt ezért vezette be a labdarúgó mérkőzéseken az ultrákat távol tartó vénaszkennert is, bár ezzel csak a hangulat lett gyér a stadionban, a trágár rigmusok továbbra is jellemzőek a Groupama Arénában.

Kirúgták a Fradi börtönviselt "szurkolói koordinátorát"

„A korábban szurkolói koordinátori szerepet betöltő, ön által megnevezett személy a továbbiakban nem vesz részt a megjelölt feladatkörben az FTC által szervezett sporteseményeken" - kapta az atlatszo.hu a rövid választ a Ferencvárostól azzal kapcsolatban, hogy értesülésük szerint a börtönviselt szekust, Szabó „Szőke" Ferencet „kirúgták" az Üllői útról.

Szurkolókat zaklattak és nyaraltak is Kubatov börtönviselt emberei

Mint arról korábban beszámoltunk, A labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörében a Ferencváros a máltai Sliema Wanderers vendégeként lépett pályára. A mérkőzésre a csapattal tartott a klub biztonsági szolgálata is, akik zaklatták, fényképezték a zöld-fehér szurkolókat. Többektől elvették a szurkolói kártyájukat, volt akit meg is ütöttek.