ELŐZETES (+18) - Lefejezett kiskutyával fociztak a cigányok

A helyieket nem is érdekli, csak nevetnek.

Kiderült, hogy a környéken vannak akik kutyaviadalokat szerveznek, ahol fogadni is lehet. Van azonban úgy, hogy csak kedvetelésből tépetnek szét egy kutyát egy másikkal.

Ami a legszomorúbb, hogy mindez teljesen természetesnek tűnik a nyilatkozókat elnézve. Az N1TV a látottak után állatkínzás miatt feljelentést tett.

Vigyázat, felkavaró felvételek:

 

Baj van!

Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője közleményben reagált a felvételen látható felháborító esetre:

"Az elmúlt évben számos brutális állatkínzás történt az országban, azonban úgy tűnik, a kegyetlenség nem ismer határokat: egy videón látottak szerint a nyírbátori szegregátumban lefejezett kutyatetemet rugdosnak gyerekek. Vajon milyen felnőtt válik azokból, akik ilyenre képesek? A Jobbik évek óta küzd az állatkínzás ellen, a büntetési tételek szigorítása érdekében benyújtott törvénymódosító javaslatainkat azonban a kormány rendre leszavazza, nem egyszer gúny tárgyává téve az állatkínzás elleni küzdelmet. Miután a Jobbik javaslatainak alapját a civilek és szakemberek által az állatvédelmi-kerekasztalon megfogalmazott vélemények adják, így a kormány nemcsak a Jobbikot, de az állatvédelemért szót emelők hangját is semmibe veszi. A legerősebb ellenzéki párt állatvédelemért felelős képviselőjeként felszólítom a kormányt, tegye félre a pártpolitikát, és fogadja el a Jobbik javaslatait, hogy hasonló esetek ne ismétlődhessenek meg."