2017. 04. 21. 10:26

Csak azért akarják kitenni a Fideszt az Európai Néppártból, mert Soros

Az Origo, minő véletlen, épp most szúrta ki azokat a dokumentumokat, amit a DC Leaks nevű szivárogtató portál 2016 augusztusában tett közzé. A 2500 dokumentum között szerepel egy "Megbízható szövetségesek az Európai Parlamentben 2014-2019" nevű kiadvány is, amiben a Soroshoz hű EP képviselők szerepelnek.

Miért is kellett megtalálni hirtelen ezt a dokumentumot?

Valahogy muszáj megmagyarázni ugyanis, hogy a Fideszt miért is akarják kizárni az Európai Néppártból. Az ugyanis nem lehet, hogy a mindenkit támadó, mindenhol ellenségképet kereső, EU-s pénzen élő, és abból EU ellenes kampányt folytató, a demokráciát leépítő Fidesz ne képviselné az EPP eszméit.

De ugye itt van Darth Soros, aki az erő által mindent irányít. De lagalábbis az Európai Parlament 226 politikusa közül 751-et. A cikk ez alapján megállapítja, hogy Sorosé a legnagyobb frakció az Európai Parlamentben, és hát csak ez adhat okot arra, hogy Orbánt és pártját nem látják szívesen a jelenlegi frakciójában.

A listán szereplő nevek közül álljon itt néhány:

 - Martin Schulz, az Európai Parlament volt elnöke
 - Olli Rehn, egykori gazdasági és pénzügyi biztos
 - Gianni Pittella, a szociáldemokrata frakció vezetője
 - Alexander Lambsdorff, az EP alelnöke

És félreértés ne essék, senki nem védi Soros Györgyöt, aki bizonyíthatóan negatív hatással van a világpolitikai eseményekre. De gyanús, a Fidesz annyi ellenségképet gyártott már magának, hogy végül kissé paranoiássá vált, és saját tetteinek következményei helyett is mások machinációit véli felfedezni.