Egy hét alatt másodszor kapták hazugságon Kubatovot: az FTC-nél dolgozik az NVI-nél feltűnő szekus

A Fradi vezetősége azt állította, semmi köze azokhoz a kopaszokhoz, akik tavaly botrányt okoztak a Nemzeti Választási Irodánál.

Kubatov Gábor a botrányt követően azt állította, vizsgálatot folytattak és megállapították, hogy a választási irodánál lévők közül senki nem tagja sem a biztonsági cégnek, sem más FTC-t érintő vállalkozásnak.

Csakhogy azóta többször is lebukott: ma épp a 444.hu szúrta ki, hogy az NVI épületénél feltűnő kopasz szekus 502-es mellényben ott állt Kubatov Gábor mögött, mikor a Fradi vízilabdacsapata április 5-én megnyerte az Eurokupa döntőjét.

Egy héten belül ráadásul másodszor kapták hazugaságon a Fradi elnökét: múlt hét hétfőn a Mi voltunk Facebook-oldal számolt be arról, hogy az érintett biztonságiak egyike feltűnt a Fradi Bukarest elleni kézilabda mérkőzésén.

MI voltunk

Kedves Gábor! Talán már hazaértél a locsolkodásból, így nem zavarunk meg a kérdésünkkel. Még mindig a Bukarest elleni kézi, a Vasas ellen kudarcot most el is engednénk. Szóval. Berepült egy műanyag...

A Fradi Security a választási irodás történet mellett is több botrányos eset kapcsán került a hírekbe az elmúlt időszakban. A legutóbbiról épp egy héttel ezelőtt számoltunk be.

Köpködés, lökdösődés: a Vasas szurkolóit provokálták Kubatov szekusai

A közismerten Vasas-szurkoló Schiffer András Facebook-oldalán így számolt be az esetről: "Az első félidőben -teljesen érthetetlenül- a Fradi-Security elözönölte a vendégszektort, provokálták a tábort, ünnepelték a hazai gólt, aztán a meccs végére szerencsére kevésbé voltak vidámak. Moldován László az egyikben régi ismerőst vélt felfedezni: a ligetvédő csaták egyik "hősét".