A Fidesz elfelejtette, hogy lenyúlta a magánnyugdíjpénztárakat

Lehet, hogy a Fidesz már pártja megalakulásának minden erkölcsi alapját elfelejtette, és ezért úgy gondolja, hogy mindenki másnak is ilyen rossz a memóriája.

Reméljük tényleg csak ez áll a dolog hátterében, mert a másik opció, hogy teljesen hülyének nézik a lakosságot. Ami valljuk be, nem lenne szép dolog.

Jelenleg épp azt felejtette el a kormánypárt, hogy néhány éve eltüntetett 2700 milliárd összegű magánnyugdíjpénztári vagyont, ehelyett gyakorlatilag elmúltnyolcévezett egyet.

Nem tudom Önök hogy vannak vele, de engem az sem nyugtatott meg, hogy a Fidesz szerint stabil a nyugdíjrendszerünk.

De álljon itt a mai Fidesz közlemény Varju László nyilatkozatára:

"A nyugdíjvagyont kizárólag Gyurcsányék csapolták meg, mert akkor is a multik érdekeit szolgálták. Az emberek nyugdíj-megtakarításait külföldi érdekeltségű magánnyugdíj-pénztárakba irányították, amelyek az emberek nyugdíjjárulékain nyerészkedtek és elcsalták annak jó részét. A 2010-es kormányváltáskor a nyugdíjrendszer már az összeomlás szélén állt, a nyugdíjkasszából minden harmadik forint hiányzott, és már csak az IMF-hitelből tudták fizetni a nyugdíjakat. Ma a nyugdíjak biztonságban vannak, a nyugdíjrendszer stabil, a kormányváltás óta meg tudtuk őrizni a nyugdíjak vásárlóértékét, sőt emelkedett a nyugdíjak vásárlóereje."
    

Forrás
MTI nyomán
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss