"Orbán Viktor kapitulált és elárulta a magyar embereket"

A Jobbik újra beterjeszti az Alaptörvény módosítását.

Nem meglepő, ugyanakkor sajnálatos, hogy a közárdió Vasárnapi Újság című műsorában vendégeskedő Rogántól nem merték megkérdezni, hogy mi indokolja a 180 fokos fordulatot a kormány migránspolitikájában - ezt már a Jobbik írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. Rogán interjújáról itt számoltunk be:

Rogán hazajött, azt mondta, sikerült megvédeni Magyarországot, majd sorosozni kezdett

Ahogy az várható volt, diadalittasan értékelte itthon Rogán Antal a Brüsszelben történteket, ahol a Néppárt politikusai megmondták Orbánnak, hogy viselkedjen, ő pedig mindenkit biztosított arról, hogy a CEU tovább működhet, az "Állítsuk meg Brüsszelt!"-kampány nem EU-ellenes, és mint kiderült, a kormány még abba is belemenne, hogy a 14-18 év közötti bevándorlókat beengedjék Magyarországra.


"A Jobbik nem azért szavazta meg március elején a jogi határzár szigorítását, hogy utána Orbán Viktor térdre ereszkedjen a brüsszeli bürokraták előtt! Árulásnak tartjuk az Orbán-kormány kapitulációját, mert ezzel a 3,3 millió nemmel szavazó mellett, azoknak a millióknak az akaratát is szembe köpték, akik a Fidesz bolsevik stílusú, pökhendi kormányzása miatt nem vettek teszt a népszavazáson, de a betelepítését elutasítják" - írja az ellenzéki párt.

A Jobbik felszólítja Orbán Viktort, hogy kedden reggel napirend előtt az Országgyűlésben adjon magyarázatot a hazaárulásáról. A Jobbik újra beterjeszti az Alaptörvény módosítását, amely se szegény migránsnak, se gazdag migránsnak nem ad lehetőséget a betelepítésére - zárul a közleményük.