Teli szájjal "fideszes náciztak" Gyurcsány szolgálatában a fideszmédia mai fejesei

A kuyták maradtak, csak a póráz változott. 

Az elmúlt egy-másfél évben nem győztünk egyik döbbenetből a másikba esni, hogyan süllyedhetett ilyen irgalmatlanul mélyre a kormánypárti sajtó, és hogyan tudnak nap, mint nap minden reggel munkába indulás előtt tükörbe nézni azok az arcok, akik ezt az egész trágyadombot vezetik. Nos, Benyó elmondásából kiderül, hogy a Fidesz nem jóravaló, tisztességes újságírókat aljasított le pénzzel, vagy fenyegetéssel - hanem

egyszerűen átvették Gyurcsányék leghűségesebb médiakutyáit,

akik szívesen cseréltek pórázt eggyel nagyobb tasak Friskies-ért. 

A Titkolt Hírek és a Fidesz.hu törvénytelen gyermekévé lerohasztott Origo főszerkesztője, György Bence és helyettese, Gábor László 2009-ben ugyanilyen sztahanovista lelkesedéssel hajtotta a vörös bicajt is. Éppenséggel annál a TV2-nél, amely akkor még hardcore balliberális volt. 

"Szerkesztőségi értekezleten „fideszes náciztak” le. Ugyanazok, akik most a szakmailag értékelhetetlen, kormánypárti szócsővé tett Origót és Tényeket vezetik. Már 2006-tól vezető szerepet töltöttek be a Tényeknél – és akkor még hatalmas gyurcsányisták voltak. Amikor övék lett a teljhatalom, olyan feltételeket teremtettek, amik miatt a végén föl kellett onnan állnom."

 - meséli róluk Benyó Rita.