Az éjszaka közepén lopóztak Vonáék otthonához a fideszesek, hogy összeragasszanak mindent

Úgy tűnik, fideszes körökben igencsak bevált módszer lett az éjszaka közepén meglátogatni más emberek otthonait. Ha éppen nem külföldről bérelnek profi paparazzót, akkor idétlen pártkatonákat küldenek rá az ellenzéki politikusokra. Már csak a fekete Volga hiányzik.

Vona Gábor felesége tett ki több fényképet is Facebookra arról, hogyan ragasztották össze Simicskás matricákkal az autóját, és az otthonuk kaputelefonját.

Vona-Szabó Krisztina azt írja, csütörtök reggel fél 7-kor vette észre a rongálást, ami mögött a Fidelitast sejti. Ez abból a szempontból adja magát, hogy az ifjú fideszesek ugyanezt a matricát ragasztották fel az Országgyűlés Hivatalában lévő jobbikos irodákra is.

Felmatricázni a politikai ellenfél feleségének autóját. Csettintettem is. Ez igen! Ilyen férfiak kellenek a hazának, rögtön nem is kell kerítés.

- foglalta össze a pártelnök felesége, mit gondol a bátor, hazafias akcióról.

Madárcsicsergős és fidelitasos napra ébredtünk. :) Reggel fél 7-kor kiléptem a kapun, s rögtön megláttam az első matric...

Posted by Kriszta Vona-Szabó on Wednesday, 3 May 2017

Mivel a matricákon Simicska Lajos üzeni azt, hogy „ez is az enyém”, Vona-Szabó megjegyezte: sajnálatos módon Mészáros Lőrinccel ellentétben neki nem százszorozza meg magát percenként a fizetése, az autóját pedig Simicska helyett ők vették, ahogyan az otthonuk sem tőle van, hanem albérlet.

Emlékezetes, korábban a fideszes Habony-média Andrea Belmonte világhírű olasz paparazzót bérelte fel Vonáék megfigyelésére, a fotóst leleplezték a család otthonánál, és kisgyermekük iskolája előtt is.