Az éjszaka közepén lopóztak Vonáék otthonához a fideszesek, hogy összeragasszanak mindent

Már csak a fekete Volga kell, és minden a helyére kerül.

Vona Gábor felesége tett ki több fényképet is Facebookra arról, hogyan ragasztották össze Simicskás matricákkal az autóját, és az otthonuk kaputelefonját.

Vona-Szabó Krisztina azt írja, csütörtök reggel fél 7-kor vette észre a rongálást, ami mögött a Fidelitast sejti. Ez abból a szempontból adja magát, hogy az ifjú fideszesek ugyanezt a matricát ragasztották fel az Országgyűlés Hivatalában lévő jobbikos irodákra is.

Felmatricázni a politikai ellenfél feleségének autóját. Csettintettem is. Ez igen! Ilyen férfiak kellenek a hazának, rögtön nem is kell kerítés.

- foglalta össze a pártelnök felesége, mit gondol a bátor, hazafias akcióról.

Madárcsicsergős és fidelitasos napra ébredtünk. :) Reggel fél 7-kor kiléptem a kapun, s rögtön megláttam az első matric...

Posted by Kriszta Vona-Szabó on Wednesday, 3 May 2017

Mivel a matricákon Simicska Lajos üzeni azt, hogy „ez is az enyém”, Vona-Szabó megjegyezte: sajnálatos módon Mészáros Lőrinccel ellentétben neki nem százszorozza meg magát percenként a fizetése, az autóját pedig Simicska helyett ők vették, ahogyan az otthonuk sem tőle van, hanem albérlet.

Emlékezetes, korábban a fideszes Habony-média Andrea Belmonte világhírű olasz paparazzót bérelte fel Vonáék megfigyelésére, a fotóst leleplezték a család otthonánál, és kisgyermekük iskolája előtt is.