Nem csak Vonáékat találták be a sötétség leple alatt dolgozó Fidesz-kommandók

Egy másik család otthonát is összematricázták.

A legerősebb ellenzéki párt közleményben tudatta a hírt, miszerint egy további politikusuk családja vált a nemtelen módszerek céltáblájává:

Ilyen a Fidesz polgári Magyarországa: Orbán pincsikutyái már a politikusok családtagjait zaklatják

Nemcsak Vona Gábor feleségének autóját matricázták össze a tolvaj Fidesz másra egyébként alkalmatlan ifjú élmunkásai, hanem több politikusunk családtagjai is ilyen támadások áldozataivá váltak.
 
Az éjjel lopakodó, sunyi fideszes „hősök” kereszttüzébe került az egyik frakcióvezető-helyettesünk szüleinek háza is.
 
A Fidesz úgynevezett utánpótláscsapata az elmúlt években semmi érdemit nem tudott felmutatni, csak a rongáláshoz, romboláshoz értenek.
 
A Fidesz eljárása kísértetiesen emlékeztet az MSZP 2002-es kampányára: akkor Ron Werber irányította gátlástalanul a szocialistákat, most Arthur Finkelstein rángatja dróton a fékevesztett Orbánt és partizánjait.
 
Lázár Jánosnak igaza lett: minden idők legmocskosabb kampányára kell felkészülnünk.
 
Csak azt nem említette, hogy ez a mocsok a Fidesztől árad. A Jobbik ismeri a korlátokat, betartja az íratlan szabályokat.
 
Nem fogjuk engedni, hogy a magáról megfeledkezett, a hatalomhoz görcsösen ragaszkodó, bolsevik Fidesz belerángassa a kampányba a közélethez nem tartozó családtagokat.

Fidesz-értékrend: „belefér", hogy Vona feleségén álljon gyerekes bosszút a Fidelitas

A Fidesz kommunikációs igazgatója arra szólította fel az ellenzéket, hogy tegye félre "kicsinyes, rövid távú politikai, hatalmi érdekeit", és támogassa a 2018-as költségvetési törvényjavaslatot. Majd amikor megkérdezték tőle, hogy mégis mi a fenét művelnek eközben Vona Gábor otthonánál, hirtelen elfelejtette, hogy nem kéne kicsinyes, rövid távú politikai, hatalmi érdekeket szolgáló akciókat végezni vezető ellenzéki politikusok családtagjaival szemben.