"Jó úton járunk és le fogjuk győzni a Fideszt"

Az elmúlt napok eseményei nemcsak azt mutatták meg, hogy a Fidesz gyáva és sunyi alakok gyülekezete, hanem azt is, hogy a kormánypárt utánpótlás csapata, a Fidelitas ugyanilyen gyáva, sunyi emberek, akiknek férfiassága abból áll, hogy lopakodva, az éjszaka sötétjében bujkálva matricáznak országgyűlési képviselők házaira, családtagjainak autóira - mondta a képviselő.

A Jobbik politikusa szerint a szánalmas és gyáva akció jól mutatja a Fidesz valódi arcát. Szerinte nem merik felvállalni a szemtől szembeni küzdelmet, aljas és sunyi módszerekkel dolgoznak. Emlékeztetett:

"a Fidelitas elmúlt hét éves története ebben az akcióban és a pénzhamisításában ki is merült".

A jobbikos képviselő szerint a legfőbb kérdés az, hogy ki adta ki a személyes adatokat, ki szolgáltatta ki az országgyűlési képviselők lakcímadatait, vagy az autók rendszámait. 

Emlékeztetett: ezen adatok nem annyira egyértelműek, mint például Magyarország miniszterelnökéé, akinek nem kell a házszámot megjeleníteni a házán, hiszen egy stadion jelzi, hogy hol lakik.

Szilágyi György feltette a kérdést:

"Vajon az illegális Kubatov-listákról szedték ki ezen adatokat? Vagy esetleg a Belügyminisztérium nyilvántartásából? Esetleg a szakszolgálatok szolgáltattak adatokat a Fidesznek, majd az a Fidelitasnak?"

Az ilyen jellegű akciók - és amelyeket a Fidesz üdvözöl és elfogadhatónak tart - a diktatúrákra jellemzőek. Szilágyi szerint a Fidesz az egypártrendszer megvalósításáért küzd, a Jobbik viszont ezt meg fogja akadályozni, és 2018-ban ezért is fogjuk leváltani a Fidesz-kormányt - mondta.

A politikus véleménye szerint ezzel az akcióval bebizonyosodott, hogy a Fidesz bérelte és küldte a lesifotósok az országgyűlési képviselőkre vagy Vona Gáborra. 

"Az ilyen akciók csak megerősítenek minket a hitünkben, hogy jó úton járunk, megerősítik a harci kedvünket, harcolni fogunk ezekkel az emberekkel, és 2018-ban le fogjuk győzni őket, hogy végre egy demokratikus jogállamként működjön Magyarország."

- zárta sajtótájékoztatóját Szilágyi György.