Visszaüt a Fideszre a "népművészkedés": Átragasztották a Vonát gyalázó plakátjukat

"Ennyi belefér."

A 3-as villamos vonalán a következőképpen egészítették ki a kormánypárt Jobbik-ellenes lejárató kampányának egyik példányát:

Ha emlékszünk, a múlt hónapban még Kósa Lajos asszisztense, Csonka László titulálta "népművészetnek" a jobbikos plakátok szervezett, fideszes megrongálását, a minap pedig a kormánypárt kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs nyilatkozott úgy, hogy a Vona család autójára matricákat nyomkodni "belefér".

Itt a bizonyíték: Kósa asszisztense szervezi a jobbikos plakátok megrongálását

Csonka László a XV. kerület fideszes önkormányzati képviselője írta az alábbi levelet, amelyben a jobbikos plakátok "feldíszítését" szervezi. Csonka egyébként az önkormányzat Kerület- és Vállalkozásfejlesztési, Érték- és Környezetvédelmi Bizottságának elnöke (külön pikáns: "környezetvédelmi"), ráadásul Kósa Lajosnak, a Fidesz frakcióvezetőjének a személyi titkára is.

Nos, úgy tűnik az utca emberének "átjött" az üzenet. Csak gratulálni tudunk a Fidesznek "mindenidők legmocskosabb kampányának" nyitányához.

Fidesz-értékrend: „belefér", hogy Vona feleségén álljon gyerekes bosszút a Fidelitas

A Fidesz kommunikációs igazgatója arra szólította fel az ellenzéket, hogy tegye félre "kicsinyes, rövid távú politikai, hatalmi érdekeit", és támogassa a 2018-as költségvetési törvényjavaslatot. Majd amikor megkérdezték tőle, hogy mégis mi a fenét művelnek eközben Vona Gábor otthonánál, hirtelen elfelejtette, hogy nem kéne kicsinyes, rövid távú politikai, hatalmi érdekeket szolgáló akciókat végezni vezető ellenzéki politikusok családtagjaival szemben.