„Ennyi pénzért az átlag borsodinak 171 évet kellene ledolgoznia”

Mészáros naponta 274 milliót keres.

Mészáros Lőrinc, akit egy ország tart Orbán Viktor pénztárosának, tavaly 100 milliárd forinttal lett gazdagabb, vagyis

a fideszes oligarcha naponta 274 milliót keres.

Ennyi pénzért az átlag borsodinak 171 évet kellene ledolgoznia. Talán csak akkor nem – hívta fel a figyelmet Jakab Péter –, ha Orbán a borsodiaknak is a barátja lenne, nemcsak Mészáros Lőrincnek. Miután azonban Orbán nem a nép, hanem a fideszes nagyurak pártján áll, a borsodiaknak elszegényedés és elvándorlás jut, Mészárosnak pedig 15,5 milliárdos érdekeltség Borsodban is.

Az N1TV gyűjtése szerint Mészáros, a felcsúti gázszerelő többek között beszállt a tokaji borászatba, a miskolci ivóvízellátás-korszerűsítésbe, a felsődobszai gátépítésbe, a dél-borsodi tájrehabilitációba, vasúti korszerűsítésbe, szállodát vásárolt, de köreihez tartozott a Miskolci Sörfesztivál is.

Látva a mérhetetlen vagyongyarapodást, a Jobbik Ifjúsági Tagozat országos akciója keretében most Borsodba is elhozták Mészáros Lőrincet, hogy megölelve az itt élőkre is ráragadjon az oligarcha szerencséje - közölte Bihari Klaudia az Ifjúsági Tagozat helyi alelnöke.



Jakab Péter ugyanakkor jelezte, 2018 után egészen más módszerekkel fogja a Jobbik elérni, hogy Mészáros vagyonát visszakapja a nép, hogy jusson bérekre, nyugdíjakra, egészségügyre és oktatásra.