Napi vicc: Innovációs Média Díjat nyert az M1

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) M1 csatornája kapta a Magyar Innovációs Szövetség 2016. évi Innovációs Média Díját, amelyet a szervezet közgyűlésén, csütörtökön Budapesten adtak át. A díjat Szabó Gábor, a szövetség elnöke adta át Gyukity Istvánnak, az M1 igazgató-helyettesének.

Pakucs János, a szövetség tiszteletbeli elnöke elmondta: a díjat 12 évvel ezelőtt alapították, az elismerést most rendhagyó módon intézménynek ítélte oda a szövetség elnöksége.

Gyukity István kiemelte: a csatornaigazgatóság nemcsak az M1 aktuális csatornát, a televíziót foglalja magába, hanem az elmúlt években lezajlott integrációval a rádiós és a hírügynökségi hírszolgáltatást, az MTI munkáját is.

Azok a témák, amelyekkel az M1 foglalkozik, több platformon is megjelennek, az MTI-n keresztül a teljes magyar sajtóban, a rádióban, és az M1 több mint 12 órás hírműsor-folyamában - tette hozzá, majd az M1 csatornaigazgatóság több mint 300 munkatársa nevében mondott köszönetet az elismerésért.

Az alternatív valóság megteremtésében tényleg élen járnak. Külön kiemelendő, miszerint "azok a témák, amelyekkel az M1 foglalkozik, több platformon is megjelennek" - szóval már díjat ér az is, ha sikerül körbehordozni a kamuhíreket a kormánypárti médiumoknál? Szép.

Forrás
MTI nyomán