"Ez a bolsevik tempó" - így még nem osztottak ki kormánypropagandistát

Z. Kárpát Dánielen nem fogott ki a kormánymédia.

A riporter rögtön az alelnök személye elleni támadással indított, méghozzá pont egy olyannal, ami még viccnek is rossz lenne, nem hogy bármit is árthatna a nívójának. Történt ugyanis, hogy Orbán Viktor feltöltött a facebookra egy olyan videót, amiről ők azt hitték, hogy milyen jó, majd az emberek látják, hogy a miniszterelnök törődik a néppel, ennek ellenére pont az ellenkezőjét sikerült prezentálni, egy unott Döbrögit, akinek az öltönye többe kerül, mint a meglátogatott idős hölgy háza. Ez megihlette az Alfahír egyik publicistáját, akinek írását a képviselő hivatalos facebook oldalán közzé is tette, hiszen osztja azt a véleményt, hogy 

"nem szabad ezt a kíváló adottságokkal rendelkező országot hagyni elsorvadni".

Ugyanis az írás ezt taglalta, ám egy komoly értelmezési zavarral rendelkező egyén egyszerű facebook bejegyzésére, mint hiteles forrásra hivatkozott az Echo TV, ami alatt még a kommentelők is szánalmas félremagyarázásnak titulálták a posztot. 

Ezután következett egy olyan megszólalás a riporter részéről, ami nem, hogy a képviselőt, de mindenkit összezavart. Ez így hangzott:

"A G nap előtt is vállalta volna az Alfahír szavait?"

Úgy fest, hogy médiamunkásunk már nem tudja követni a tulajdoni viszonyokat, de se baj, hagyjuk meg elképzelt világát.

A Habony-médiára jellemző hazugságon és félrevezetésen alapuló kérdések sem értek sikert, hiszen Z. Kárpát nemes egyszerűséggel visszakérdezett, amivel rögtön bebizonyította, hogy ezek egyszerűen értelmezhetetlenek.

Utána a riporter rátért arra a taktikára, hogy amikor a képviselő még be sem fejezte a válaszát, de már érződött, hogy pozitívan jönne ki belőle, akkor hirtelen új kérdéssel vágott a szavába.

Itt jöttek a mindenkori témák, radikalizmusról, gárdáról, cuki vagy nem cuki, felmerült természetesen Szilágyi György parlamenti túlkapása is, amiről az alelnök elmondta, hogy nem marad következmények nélkül, hiszen elfogadhatatlan az ilyen megnyilvánulás. Azt azonban hozzátette, hogy a kormánypárti képviselők direkt provokálják az ellenzéket azzal a hazugságcunamival, amit rájuk zúdítanak a parlamenti viták során. 

Természetesen a választ itt sem tudta teljesen kifejteni, amibe kezdett mát kicsit belefáradni, ezért közölte, hogy

"bármennyi kérdésre válaszolok, nem akarom magam beszorítani 20 percbe sem, reggelig is itt maradok szívesen, szeretem ezt a stúdiót és ezt a televíziót." 

Csak hadd mondhasson már végig egy mondatot.

Amik ezután következtek, azt visszaadni nem lehet, inkább megutatjuk:

 

 

 

De az egész videót is érdemes megnézni, hiszen hűen tükrözi mire megy a kormánypropaganda hazugsága, ha egy őszinte pulitikussal kerül szembe.

[video:https://youtu.be/lNbhOlgjr2U]