Bözsi néni már nem fogadná szívesen Orbánt

A nagygéci asszony szerint kihasználták vendégszeretetét.

Az ATV számolt be róla, hogy Varga Zoltán, a DK egyik politikusa meglátogatta az idős hölgyet és az alábbi beszámolót tette közzé a Facebook-on:

„Bözsi néni csalódott, és a pokolba kívánja azt a percet, mikor beengedte Orbánt az életébe. Ma meglátogattam Nagygécen, az elmúlásszagú településen, Bözsi nénit, aki végtelenül csalódott, hiszen elmondása szerint soha nem politizált, és csupán azért fogadta Orbánt, mert a távolról jött vendéget illik beengedni.

Az öltönyös urak azonban visszaéltek vendégszeretetével, és csúnyán meg is alázták. Már látja, ő csak arra kellett, hogy mutogassák, de segíteni bezzeg nem akarnak. Soha többet nem akar szóba állni politikussal, hiszen a „pesti urak” becsapták, hazudtak róla, kiforgatták a szavait, és összevágták a róla készült felvételt is.

Azt üzeni keserűen - kicsit általam is, - hagyják őt békén élni, és ha még egyszer feltűnik a környéken politikus, legyen az akár a miniszterelnök is, vagy bármilyen más „fontos ember”, hát rájuk hívja a rendőrséget!”

Igaz, ezt pont egy politikusnak mondta el a csalódott asszony.

Viktor és Bözsi néni Emlékországban - az év legszomorúbb videója

Bözsi néni tehát Nagygécen él. Egy faluban, amely nincs rajta a térképen, amelyet hiába ütünk be a GPS-be, nem mutat semmit. Hat lakója van még - de jövője már nincs. És igazából jelen is éppen, hogy csak. Amikor az akkor még több mint hétszáz lelkes szatmári települést 1970-ben elmosta a medréből kilépő Szamos, mindenkit elköltöztettek innen.