2017. 05. 17. 06:39

Vezessék ki innen! Vezessék ki! - Juhász Péter bemerészkedett Rogán termékbemutatójára

Amikor az öregember a botjával verekedik, a magát intelligens, polgári értékrendű családanyának gondoló nő pedig a középső ujját mutogatja, akkor nehéz dolga van az egyszeri ellenzékinek. Mágnestakaró ezúttal sem volt, de talán néhány érdekes kötvény gazdára lelhetett a Fidesz keddi nyugdíjashülyítésén.

Rogán Antal miniszter a Nemzeti konzultációról tartott fórumot kedden, ahol vendégként megjelent Juhász Péter, az Együtt elnöke is. Kettejük párharcát már aligha kell bemutatni, Juhász folyamatosan azon van, hogy Rogánról bebizonyítsa, bűnöző.

Miközben a kivetítőn Magyarország erősödött, a teljes ellenzék pedig sorosista áruló lett, a széksorok között szóba került sok ember édesanyja is. Az N1TV által bemutatott Rogán-fórum ugyanis ugyanolyan, idős embereknek szóló primitív és manipulatív termékbemutató volt, mint Kósáé, amiről itt írtunk.

A teljesen abszurd hazugságokat tartalmazó prezentációk, és a hallgatóság identitásának megerősítését célzó konkrét valótlanságok hálójából ez lesz, amikor valaki oda megy „provokátorkodni”: