Meghosszabbították a kifestő-szintű Nemzeti konzultáció leadási határidejét

Kíváncsiak a véleményekre :DDDDD

A központ tájékoztatása szerint a határidő meghosszabbítása azért indokolt, mert változatlanul több tízezres nagyságrendben érkeznek vissza a kérdőívek, és a kormány szeretné biztosítani, hogy minden állampolgár elmondhassa a véleményét.

Milyen kedves ez a kormány :)

A határidő-hosszabbítást a Brüsszellel folytatott jelenlegi viták is indokolják - jegyezték meg, mintha a szándékosan a funkcionális analfabétákra tervezett kérdőívnek bármi érelme is lenne.

Hozzátették: a meghosszabbított határidő az ellenzéki pártok számára is jó lehetőséget jelent arra, hogy végre ismertessék álláspontjukat az ország jövője szempontjából kulcsfontosságú kérdésekben, mintha eddig nem tették volna meg. Pedig mindössze a Fidesz

1. vagy leszavazza, majd sajátjaként nyújtja be a javaslatokat

2. vagy leszavazza, és sajátjaként se nyújtja be a javaslatokat

3. de mindegy is, mert a vége úgyis Soros György lesz meg Simicska Lajos, jó az a konzultálóknak, úgysem értik.

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője kedden jelentette be, hogy a Fidesz arra kéri a kormányt, hogy május 20-ról hosszabbítsa meg május végéig a nemzeti konzultációt. A politikus azzal indokolta a kérést, hogy több jelzést kaptak arról, hogy egyes országrészekbe későn érkeztek meg a konzultációs ívek. Erről azon a fideszes termékbemutatón is beszélt, amit végigszenvedtünk.