2017. 05. 17. 20:48

Áldatlan állapotok az ország első Tescojában

Tudja, hol van az ország első Tescoja? Szombathelyen. Ez volt az első rendszerválás utáni szupermarket, ami Magyarországon nyílt. Manapság látszik is már rajta a kor.

A Nyugat.hu az írja, hogy mélyedések vannak a padlón, amit a hiányzó, töredezett járólapok okoznak, egyszerűen azért, mert megakad bennük a bevásárlókocsi. De a portál a kínálati hiányosságokat is sorolja.

Balassa Péter jobbikos képviselő írásban emelt szót az áldatlan állapotok miatt. A Facebook-oldalán közzétett levelében Balassa azt írja, hogy

„a szupermarket több szempontból is kritikán aluli, higiéniás és egyéb problémák mellett, az áruház padozata töredezett és balesetveszélyes, veszélyezteti nemcsak a dolgozók, hanem a vásárlók testi épségét is.”

Ezért közérdekű bejelentéssel fordult az áruház dolgozóinak és vásárlóinak védelmében. Levelében a képviselő a kifogásolható hiányosságok kivizsgálását, illetve megszüntetését kéri. Megjegyzi, hogy az áruház vezetése ahelyett, hogy hallgatna a dolgozók és a vásárlók panaszára, költségtakarékossági okokból nem hajlandó az áldatlan állapotokon javítani.