Rossz hír a Fradinak, Doll szerencséjében kell bízni – na, de ki lesz a bajnok?

Szavazzon! Ön szerint hogy zárul a magyar bajnokság?

"Nem érdemeltük meg a bajnoki címet. Most el kell döntenünk, hogy milyen úton megyünk tovább. Beszélgettünk már az elnök úrral az új igazolásokról, nem tudunk nagy lépéseket tenni, hiszen nem egyszerű remek játékost találni megfizethető áron. Szükség van szerencsére, hogy jó kézzel nyúljunk bele az átigazolási kalapba. Alapvetően jó úton járunk, és nincsen időnk arra, hogy mély depresszióba essünk, hiszen nyakunkon a kupadöntő és szinte az új szezon is. Jó játékosaink vannak, remélem hasonlókat találunk melléjük, és jövőre megint a bajnoki címert fogunk küzdeni"

- nyilatkozta Doll a propaganda tévé sport szekciójának.

A magyar foci él, ha hagyják: 0-8 után is ezrek mentek ünnepelni a harmadosztályú csapatot

A budafoki szervezők azonban kitettek magukért: ahogy azt megszokhattuk, most is ingyen engedték be a szurkolókat, akik tömött sorokban igyekeztek a Promontor utcai stadionhoz. A meccs már vagy jó 10 perce tartott, mikor még mindig sok százan várakoztak kint, de ez nem a beléptetés számlájára írható - 2 másodperces gyors motozás után mindenki a sporttelep területén találhatta magát -, hanem a nagy érdeklődésnek köszönhető.

Ide tartozik, hogy a Ferencváros szurkolói régóta szeretnék, ha a csapat mögött valódi szakmai stáb dolgozna, így esetleg nem csupán a szerencsére kellene hagyatkozniuk (emlékezetes, Orosz Pál korábban még arról beszélt, hogy 100 játékost figyelnek meg, ezek szerint eddig nem volt szerencséje az állami hirdetésekből jól álló FTC-nek).

"Egy utam maradt: elhagyni ezt az országot" - interjúja után pár órával kirúgták Urbán Flóriánt

Mint írtuk, az egykori válogatott labdarúgó a Magyar Nemzetnek adott interjúban többek közt arról is beszélt, hogy mikor Újpesten jelöltként indult el a Jobbik színeiben, megkereste egy magas rangú kormánypárti politikus, és azt ígérte neki, ha visszalép, azonnal telefonál a miniszterelnöknek és intéz neki egy NB I-es kispadot, ha viszont nemet mond, az a jövője szempontjából nagyon nem lesz jó.

Mindenesetre a Honvéd 18 órakor lép pályára a Honvéd Debrecenben, a felcsúti derbi pedig 20:30-kor kezdődik, tehát a Videoton játékosai tisztában lesznek, mit játszottak a kispestiek.

-Ha nyer a Honvéd, és kikap a Videoton, bajnok a Kispest,

-amennyiben a Debrecen és a Videoton is győz, a Kispest még mindig lehet első, ugyanis pontazonosság esetén a több győzelem számít, amiben a Kispest áll jobban.

A két csapat jelenleg 59-59 ponttal áll a tabella első két helyén.