Vannak Fidesz-nyaló Jobbik-ellenes pártok, de ez most akkora hülyeséget írt, hogy feltesszük

Reméljük, Orbán Viktor megfogadja a tanácsot.

Csakhogy bizonyítsuk, hogy nem a levegőben beszélünk, amikor az Echo TV megpróbálta lejáratni Z. Kárpát Dánielt, a Jobbik alelnökét, akkor is Tilly Lászlóra, a "Néppárt" elnökére hivatkoztak - mondjuk ezzel egyből hiteltelenítve az egész kampányt.

"Ez a bolsevik tempó" - így még nem osztottak ki kormánypropagandistát

A nem is olyan rég Mészáros Lőrinc tulajdonába került Echo TV vendége volt Z. Kárpát Dániel, a jobbik alelnöke, ahol a riporter nagyon szeretett volna eleget tenni főnökei elvárásának és olyan kérdésekkel irányítani a beszélgetést, amire elképzelésük szerint a képviselő csak rossz választ adhat.

Szóval, az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint "a DNNP célja a többi ellenzéki párttal szemben Magyarország megvédése". Nem fogják elhinni, hogy mit találtak ki!

"Tilly László a DNNP elnöke írásban nyújt be javaslatot Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy a Kormány vegye fontolóra Magyarország biztonsága érdekében a schengeni övezetből való kilépést, hogy senki ne léphessen ellenőrzés nélkül Magyarország területére."

Ez a nem semmi - mondjuk, arról már nem beszélnek, hogyha kilépünk az övezetből, akkor mi sem mászkálhatunk csak úgy Európában, de végül is, Kádár idejében sem volt ez így, és mégis olcsó volt a kenyér.

Ilyenkor azért sajnálhatjuk Habony Árpádot - ilyen emberekkel kell együtt dolgoznia Orbán Viktor hatalomban tartásáért.