Itt a Jobbik új plakátkampánya

Nem irigyeljük a fidelitasos rongáló csapatokat: 2224 helyen kell törniük-zúzniuk.

A Jobbik újabb plakátkampányt indított azzal a céllal, hogy elmondja, hogyan lehet visszaszerezni az ellopott pénzeket - közölte Jakab Péter, a párt szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján.

"Mi veletek leváltjuk őket"

- című kampányról szólva: akkor jut több pénz a bérekre, nyugdíjakra, oktatásra és egészségügyre, ha leváltják a kormányt.

"Le kell váltani az Orbánokat, Rogánokat, Mészárosokat és Habonyokat, ezt a velejéig korrupt, tolvaj bandát"

- fogalmazott.

A Jobbik vissza akarja adni az ellopott hitet, "bebizonyítani, hogy van értelme Magyarországon dolgozni, tanulni, gyermeket szülni."

A plakátok egyszerre szimbolizálják a kormányváltás esélyét, s egyszerre a Fidesz plakátrongáló akciójának mérhetetlen kicsinyességét, korlátoltságát és persze a kormány viszonyát a véleményszabadsághoz, kulturáltsághoz, intelligenciához.

A szóvivő szerint az embereknek egy évük van eldönteni, hogy olyan országban szeretnének-e élni, ahol a tolvaj helikopterrel jár, a tisztességes meg éhezik, és a miniszterelnöknek "viszket a tenyere", ha valaki nem ért vele egyet; vagy olyanban, ahol bérunióval küzdenek a nyugati fizetésekért, a nyugdíjakat nemcsak a választás előtt emelik és mindenkinek modern egészségügy, színvonalas oktatás jár.

Úgy fogalmazott, 2018-ban azok szavazzanak a Jobbikra, akik saját országukat és családjukat akarják gyarapítani, s nem "egy maroknyi tolvajt", hanem sok millió dolgozót akarnak helyzetbe hozni.

Mint mondta, összesen 150 millió forint folyószámlahitelt vettek fel részben erre, részben működési kiadásokra.

A párt összesen 2224 plakáthelyet rendelt meg, tehát azért beletellik egy kis időbe, hogy a kormány szabadcsapatai összerondítsák őket.