Állítsuk fel Brüsszelt! - Seszták jó ismerősének szexshopja is uniós pénzből épült-szépült

Legalább a Fidesznek lesz hol latex búslakodót venni '18-ra.

A 24.hu információi szerint ugyanis a bolt tulajdonosa - egy bizonyos Kecskésné - jóban van a kisvárdai térség kiskirályának számító Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszterrel.

Talán épp a KDNP-s politikussal való jó viszonynak köszönhető, hogy a vállalkozásba 3,6 millió forint uniós pénzt toltak a GOP keretében, még öt évvel ezelőtt.

Igaz, az üzlet akkori profilja ajándék bolt lett volna, mostanra azonban "szexuális kellékek és vicces ajándékok boltjává" avanzsált.

Seszták egyébként akkoriban épp az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Tanács tagjaként vett részt a fejlesztési pályázatok elbírálásában, így a feltételezés, hogy köze lehet a kéjbolt indulásának finanszírozásához, nem is olyan merész feltételezés.

A dolog kipattanása óta a bolt tulajdonosa hirtelen nem csak az üzlethelyiség ablakában díszelgő, meglehetősen miniatűr,

"A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Alap társfinanszírozásával valósult meg"

feliratú tábla kapcsán lett szemérmes (ezt ugyanis, a tulajdonosok saját bevallása szerint hamarosan eltávolítják - a szerk.).

Mi már a miniszterrel közös képeit sem találtuk meg Facebook-oldalán, bár műbránerekből és különféle, humorosnak szánt hülyeségekből nincs hiány.

Viszont egy haszna már mindenképp volt az egyszerre abszurd és bizarr beruházásnak:

a kormánynak lesz honnét latex búslakódót kerítenie a 2018-as választások eredményvárójára.