A "köcsögmentesítő" polgármester szerint Farkas Flórián árt a legtöbbet a magyar cigányságnak

Bogdán László, Cserdi "köcsögmentesítésről" elhíresült cigány polgármestere a Szabad Pécsnek adott nyilatkozatában keményen odamondott a Lungo Drom egyre népszerűtlenebb vezetőjének.

"Farkas Flórián az a személy ma az országban, aki a legtöbbet árt a cigányságnak"

- jelentette ki a portálnak a Baranya megyei település Jobbik-szimpátiával nem igazán vádolható első embere, aki hozzátette:

a Fidesszel választási együttműködést kötő szervezet elnöke nemhogy tenne a cigányokkal szembeni sztereotípiák ellen, hanem még erősíti is azokat.

A totális bukó Híd a munka világába program körüli anomáliák kapcsán megjegyezte: nem érti, a fideszesek miért ültek le tárgyalni Farkas Flóriánnal, és miért hagyták figyelmen kívül, hogy képtelen volt elszámolni a rábízott 1,6 milliárdos uniós támogatással.

Farkas Flóriánnak eddig tartott kitalálni, mit is mondjon az eltapsolt 1,6 milliárdról

A magyar cigányság körében egyre népszerűtlenebb politikus nemrég abbahagyta a hónapok óta tartó bújócskát, és interjút adott a RomNet-nek, melynek minden szava a legtisztább, 24 karátos arany. A roma vezetőt ugyan valószínűleg a Fidesz kommunikációs trénerei sem találták, mert láthatóan nem tudja, hogy Magyarországon ma mindenért Soros Györgyöt kell okolni, de az ellenzék hibáztatása így is nagyon ment neki.