Vajna Timi: Andy előtt is fideszes voltam, semmi bajom nincs a rendszerrel

Vajna Tímea a 444-nek adott interjút a saját fánkozójában, a Mr. Funkban. Először kifejtette, hogy a 444-en nem túl kedves cikkek jelentek meg róla, mert olyan politikai szemszögből is bemutatták az ő helyzetét, amihez neki nincs túl sok köze, ami valljuk be, jogos.

A megítélésről elmondta, hogy Facebookon és Instagramon nagyon sok ocsmány dolgot írnak neki, de személyesen kedvesek vele az emberek. Azt pedig nem hiszi, hogy az ő házasságuk a rendszer egyik szimbóluma lenne.

Mindenki azt mondja, hogy Andynek közpénzből van a vagyona, de 89 világhírű filmet csinált, a vállalkozásait pedig millió dollárokért adta el.

„Ha nekem is vásárol valami ajándékot, azt a saját pénzéből vásárolja.”

Azt is megtudhattuk, hogy a kormánybiztos igazából egy jótét lélek: „ő megpróbál az embereknek segíteni, munkahelyet adni, nagyon jó embernek tartom.”

Szerinte egyáltalán nem olyan, mint amilyennek beállítják, de a politikai-gazdasági dolgaiba nem lát bele. Ráadásul Amerikában vagy Cannesban ezer milliószor gazdagabb emberek vannak, de itthon ők, „lehet”, hogy a felső réteg képviselői, viszont ő Miskolcról jött és ugyanaz a lány maradt, aki akkor volt, nem szállt el.

A politikába nem akar belefolyni, de

„Én még az Andy előtt is fideszes voltam, a családom is fideszes volt. Tetszett az, hogy a fiatalokat felhozzák és a vállalkozókat segítik. Igazából én jóban vagyok az Orbán-kormánnyal.”

Ha pedig lesz gyereke, még nem döntötte el, hogy Amerikában, vagy itthon nőjön fel, de nem zárja ki ezt a lehetőséget sem, mert:

„Nekem ezzel a rendszerrel semmi bajom nincsen.”