Hehe! Már a Lungo Drom közleményét is a Habony-művekben írják

Ez komoly: Simicskázik a cigány szervezet is.

Az 1,6 milliárd forintot eltapsikoló Farkas Flóriánhoz köthető Lungo Drom egyébként azt is megállapítja, a Jobbik ugyanolyan cigányellenes, mint a cukiság-kampánya előtt

Egyébként a Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség azért rágott be az ellenzéki pártra, mert a Jobbik élesen kritizálta, hogy a Fidesz továbbra sem engedi el a botrányairól elhíresült Farkas Flórián kezét, a felzárkóztatás helyett marad a közpénzek lenyúlása értelmetlen elszórása.

A Jobbik ennek érdekében azt kérte a Lungo Dromtól és annak tagjaitól, hogy ne vállaljanak sorsközösséget a fideszesekkel, hogy Farkas Flórián csak a nagyobbik kormánypárt, és ne a cigányság szégyene legyen.

Nos, erre jött meg most a válasz, némi kormány-nyalással egyetemben: "a Jobbik úgy véli, hogy a cigány emberek szavazata megvásárolható, és Magyarországon csak a romák képesek feladni elveiket némi pénzszerzésért. A valóság ezzel szemben, hogy Vona Gábor adta el pártját Simicska Lajosnak. Saját erkölcsi szintjüket teszik mércéül, amikor feltételezik, hogy 2018-ban a kormánypártok pénzért vásárolnak cigány szavazatokat"".

Csakhogy, aki Farkas Flóriánt kritizálja, az nem cigányellenes, mert a kormánypárti politikus nem egyenlő a hazai cigánysággal, mint ahogy, az sem hazaáruló, aki Orbán Viktorral szemben táplál ellenérzést, mert Orbán Viktor sem egyenlő Magyarországgal.